Yapımcılığı İnci Gündoğdu ve Ali Gündoğdu tarafından üstlenilen ve yapımı ise Süreç Film tarafından gerçekleşen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş uzun bir süredir ekran ömrüne devam ediyor. Ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın'ın çok okunan romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi bugüne kadar 46 bölümünü geride bıraktı. Yeni haftada 47. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan dizi projesi heyecan içerisinde bekleniyor. Söz konusu projenin yeni bölümü tüm izleyiciler kategorisinden yüksek izlenme payını aldı ve zirvede bulundu. Bunun yanı sıra dizinin ABC1 ve AB gruplarında da üçüncülük elde ettiği dikkat çeken bir nokta haline geldi.

Dizi bu hafta yayınlanan yeni bölümünde seyirci grubuna duygusal anlar yaşattı. Mustafa ile Derya karakterlerinin ailelerinden gizli bir şekilde nikah masasına oturması projenin yeni bölümde damga vuran olay oldu. Türkan'ın annesi Nesrin ise kızını Somer'e karşı uyardı ve yaptıklarını durdurması gerektiğini söyledi. Bununla beraber Türkan annesinin gösterdiği fotoğrafları görmesi ardından yeniden boşanma kararı aldı ve Türkan'ın bu kararı çok konuşuldu.

Annesine kendisine gösterdiği fotoğraflar sonrasında yeniden boşanma kararı alan Türkan seyirci grubunu çok heyecanlandırdı ve sonraki haftada Türkan'ın bu kararının değişip değişmeyeceği merak edildi.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Dizi hayranlarını meraklandıran yeni bölüm tanıtımı da çok konuşuldu ve Türkan'ın sonraki süreçte nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu. Nesrin'in yapmış olduğu hamleyle kızının tekrardan boşanma kararı almasına sebep olan olay, Üç Kız Kardeş dizisinin gündeminde yer aldı. Projenin merak içerisinde beklenen yeni bölümünün tanıtımı da yayınlandı ve yaşanacak olan gelişmeler merak konusu oldu. Fotoğraflar sonrasında Somer ile Türkan arasında olan iplerin tekrardan koptuğu görüldü. Bunun yanı sıra Rüçhan karakteri de her şeye rağmen Türkan'ın yanında olacağını ifade etti.