Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Kanal 7 ekranlarında seyirci kitlesi ile buluşan ve çok sayıda izleyicinin ilgisini çeken Emanet isimli günlük dizi, 2020 senesinin Eylül ayında ilk bölümünü yayınladı. İlgi çekici senaryosu ve oyuncuların performansları ile televizyon ekranlarının gözde dizisi haline gelen Emanet izleyicilerin ilgisini çekti ve başarılı bir sezon geçirdi. Pınar Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan isimli oyuncuların performansları da seyirci kitlesinden takdir topladı. Emanet dizisinin başrol oyuncuları olan Türkoğlu ile Ceyhan sosyal medyada da isimlerini hızlı bir şekilde yaydı ve haftalık düzenlenen en çok beğenilen oyuncular listelerine isimlerini taşıdı.

Emanet isimli projenin günlük olarak televizyon ekranlarında yayınlanması tüm ekibin oldukça yoğun bir tempoda çalışmasını da beraberinde getiren bir gelişme oldu. Eylül ayından bugüne kadar ekibin işbirliği yapması dizinin başarılı bir şekilde yayınlanmasını sağladı. Sevilen projenin 205. yeni bölümü de bu akşam yayınlandı ve 18 Haziran 2021 tarihi itibariyle dizi yayın hayatına ara verme kararı aldı. Yaz aylarının geçmesi ardından Eylül ayında projenin ikinci sezonunun başlaması da gündeme geldi.

Yaman ile Seher karakterlerini çok seven dizi hayranları Emanet isimli dizinin sezon finali yapmasına oldukça üzüldü ve sosyal medyadan yorumlar yaptı. Dizinin kısa bir süreliğine de olsa veda etmesi ile birlikte oyuncuları şimdiden çok özlediklerini belirten dizi hayranları, yapmış oldukları yorumlar ile bu şekilde düşüncelerini belirtti.

Başarılı bir sezonu geride bırakan Emanet isimli televizyon dizisi projesi oldukça yoğun bir emek veren dizi ekibi için de dinlenme zamanının geldiğini gösterdi. Projenin ikinci sezonunun daha çok etkileyici olması adına arka planda yapılan çalışmalar sürdürülüyor. Yaz aylarından sonra Eylül ayında tekrardan izleyici kitlesi ile buluşacak olan Emanet isimli dizide Yaman ile Seher'in hikayesi hayranları ile buluşacak.