Yalı Çapkını ismini dizi projesi son haftalarda senaryo noktasında yaşanan değişimler ile sıklıkla gündemde yer alıyor. Ancak hikaye noktasında yaşanan olaylardan sonra bazı karakterler ise seyirci grubunun adeta aklıyla oynuyor ve gelecek bölümlerde neler olacağı konusunda tahminde bulunmak zorlaşıyor. Suna ile Seyran karakterleri bahsettiğimiz bu karakterler arasında yer alıyor. Afra Saraçoğlu ve Beril Pozam ikilisi Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde birbirleriyle dayanışma içinde olan iki kız kardeşe hayat veriyor. Milyonları cuma akşamlarında Star TV ekranına taşıyan ve çok izlenen Yalı Çapkını isimli dizi projesi özellikle son haftalarda yaşanan heyecanlı gelişmeler ile takip ediliyor. Seyran karakterinin yanı sıra özellikle ablası Suna da yaptıkları ile izleyici grubunun kafasını iyice karıştırmaya başladı.

Kimi izleyiciler sosyal medyada yer alan yorumlara bakıldığı zaman Seyran ile Suna kardeşliğinin güzelliğine yönelik olumlu yorumlar paylaşıyor. Bir grup izleyici Suna'nın çok güzel olduğunu ifade ederken karaktere övgü dolu yorumlar yazıyor. Ancak kimi grup izleyici ise Suna’yı ağır bir dille eleştiriyor ve dizi hayranlarının aklının karıştığını ifade ediyor. Seyirci kitlesi Seyran'ın ablası olan Suna'nın görmedim, duymadım, bilmiyorum şeklinde tavırlar içinde olduğunu açıklarken gelecek bölümlerde neler yaşanacağı da merak ediyor.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Abla olan Suna'nın kardeşi Seyran'a bildikleri konusunda uyarmadığını düşünen seyirci grubu Suna'nın bu tavırlarından sıkıldığını belirtiyor. Suna karakterinin bazı şeyleri bilse duysa ya da görse bile kendi çıkarları uğruna kimseyle paylaşmayacağını ifade eden seyirci kitlesi onun kardeşinin arkasından iş çevirdiğini yazıyor. Gerçekleri bilmesine rağmen kardeşi Seyran'a bunları anlatmayan Suna bu sebeple izleyici grubundan eleştiri topluyor. Ünlü oyuncu Beril Pozam tarafından hayat verilen Suna karakteri kendi kurtuluşu için kardeşi Seyran'a adeta ateşe atmak ile suçlanıyor.

Editör: Ecehan Acar