Yeni dizi Üvey Anne tanıtımları ile bugün gündeminde yer aldı ve projenin yayına başlayacak olduğu tarih merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Ezgi Şenler ise bu dizi ile yeniden setlere dönüş yapacak ve adından söz ettirecek. Yeni projesi için büyük bir heyecan taşımakta olan Ezgi Şenler daha önce Teşkilat isimli dizi projesinde yer almış ve Pınar karakterine hayat vermişti. Bu dizide aksiyon dolu anlar yaşayan ünlü isim bu defa dram ağırlıklı olan bir dizinin kadrosunda yer alıyor.

Hazal Filiz Küçükköse Kutsi ve Aslı Tandoğan'ın başrollerinde performans sergilediği dizinin hikayesinden çok etkilendiğini ifade eden ünlü oyuncu proje okuduğu zaman çok heyecanlandığını söyledi. Seyirci kitlesi gibi kendilerinin de aynı heyecanı duyduğunu açıklayan ünlü oyuncu diziyi keyifle çektiklerini ve izlemek için de sabırsızlandıklarını söyledi.

Dizide yer alan oyuncuların senaryo iyi ve farklı bulduklarını belirten Ezgi Şenler yaz döneminde yayınlanacak dizi hakkında övüp dolu yorumlarda bulundu. Bunun yanı sıra dizinin yaz döneminde ekranlarda yer alacak diğer komedi ya da romantik dizilerden daha farklı olduğu da oyuncunun açıklamaları arasında bulundu.

Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ekipte yer alan ve deneyimli isimler arasında bulunan Hakan Eratik ise kendisinin hikayeye en başa çok sevdiğini ve çarpıcı bulduğunu ifade etti. Seyirci grubunun ATV ekranlarında bu diziyi izleyeceğini açıklayan isim, bu dizinin gerçek hayattan kesitlersin de ona ve çok çarpıcı bir hikaye ekranlara taşındığını söyledi. Dizinin ilk bölümünü 20 Haziran Pazartesi akşamında yayınlayacağını ifade eden ünlü isim dikkatleri üzerinde topladı.

Bengü Ergen ise işe çok enerjik bir ekip ile başladıklarını söyledi ve özel bir karakteri canlandırdığını açıkladı. Dizi çekimlerini Bodrum'da yapılacağı öğrenirken ilk bölümde merak içerisinde bekleniyor.