5 ay önce Teknoloji

Akakçe, kullanıcıların online alışveriş deneyimlerini kolaylaştıran, fiyat karşılaştırması yaparak en iyi teklifleri bulmalarına yardımcı olan popüler bir platformdur.

5 ay önce Ekonomi

Dul ve yetim maaşlarında hisse yüzdesine göre ödemeler yapılıyor. Buna göre Şubat ayında en düşük ve en yüksek ne kadar alabilirsiniz buna değineceğiz.

5 ay önce Ekonomi

Stok takip programı, işletmelerin stok durumlarını düzenli ve etkili bir şekilde takip etmelerini sağlayan yazılım tabanlı bir çözümdür. Ürün giriş ve çıkışlarının yanı sıra günlük, haftalık ya da aylık iş akışları da bu program sayesinde kolay bir şekilde takip edilebilir.

5 ay önce Güncel

İşletmelerin ticari faaliyetleri sırasında kendi şubelerine veya direkt olarak müşterilere ürün sevkiyatı yapması gerekebilir. e-İrsaliye kullanım alanı bu sevkiyat işlemlerinden oluşmaktadır. Sevkiyat bizzat firma tarafından gerçekleştirilebilir veya lojistik konusunda bir üçüncü taraftan hizmet alınabilir. İki durumda da irsaliye hazırlanması gerekir.

6 ay önce Sağlık

Kadın cerrah olarak 20 yılı aşkın deneyimiyle, Quartz Klinik'in sahibi ve öncü ismi olan Op. Dr. Leyla ARVAS, estetik dünyasında adından sıkça söz ettiriyor.

6 ay önce Ekonomi

Dacia Duster'ın yeni seri araçları için fiyat listesi paylaşıldı. Kampanyayı duyanlar soluğu resmi satış şubelerinde alacak.

6 ay önce Güncel

Bu ayın tüp fiyatları oldukça pahalı gözüküyor. Yılbaşı öncesi bile arada onlarca TL fark var. Üç markaya ait fiyat listesini paylaştık.

6 ay önce Spor

Neredeyse her spor tutkununun gözdesi olan İddaa hem eğlendiren hem de kazandıran bir bahis türüdür.

6 ay önce Güncel

Samsung ve Omix markaları farklı özelliklere sahip akıllı telefon modelleriyle kullanıcı ihtiyaçlarını karşılar. Akıllı telefon üreticileri arasında yer alan iki önemli marka geliştirmiş olduğu modellerle deneyim odaklı bir performans gösterir.

6 ay önce Güncel

Toyota'nın fırsat dolu kampanyaları 2024 Ocak ayında da sürüyor. Yeni fiyatları duyanlar bayilerde sıraya girecek. Sıfır araçlarda inanılmaz fırsat var.