Hem tasarım hem de teknik altyapı bakımından farklılıklara sahip Omix X400 ve Samsung Note10 akıllı telefonlar tercih edilen seçenekler arasında yer alır. Farklı özellik setlerine ve tasarım detaylarına sahip iki farklı model günlük hayatın belirli alanlarında kolaylık sağlar. Bu sayede telefonlardan maksimum deneyim almak mümkün olur. Güçlü performansları, fotoğraf deneyimini artıran kamera özellikleri ve geniş depolama alanlarıyla kullanıcı dikkatini çeken akıllı telefonlar avantaj sağlar. Her iki cihazın avantajlarını ve tercih edilmesine neden olan özelliklerini inceleyerek daha verimli bir araştırma gerçekleştirebilirsiniz. Hangi cihazın ihtiyaçları karşılayacağı noktasında bilgi edinerek satın alma sürecine geçebilirsiniz. Samsung Note10 & Omix X400 karşılaştırması için inceleme metnini baz alabilirsiniz. Daha detaylı bir ön araştırma gerçekleştirmek için online alışveriş rehberi olan Cimri üzerinden ilerleyebilirsiniz.

Omix X400 & Samsung Note10 Ön Plana Çıkan Özellikler

Samsung Note10 ve Omix X400 akıllı telefonlar güçlü bir performansın yanında kolaylık sağlayan uygulamalarıyla da dikkat çeker. Akıllı telefonlarda yer alan uygulamalar finans işlemlerinden eğitim faaliyetlerine kadar pek çok noktada etkili olur. Akıllı telefonların ön plana çıkan özelliklerini görüntülemek ve özellikler hakkında fikir sahibi olmak için aşağıdaki maddelerden yardım alabilirsiniz.

●      Samsung Note10 akıllı telefonda Samsung markası tarafından geliştirilen Exynos 9825 vardır. 8 çekirdekli işlemci modelinin 64 bit mimarisi ve 2.73 GHz frekans hızı değeri daha hızlı bir aktarımı destekler. Daha fazla veri daha kolay bir şekilde aktarıldığı için avantajlar artar. Omix X400 akıllı telefonda ise Unisoc T610 işlemci vardır. 8 çekirdekten aldığı enerji ve 1.8 GHz frekans hızıyla işlev gösteren işlemci birimi 12 nm üretim sürecine sahiptir.

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

●      Omix X400 cep telefonu bataryası 5000 mAh kapasitedir. USB type-C ile şarj edilebilen batarya 18 W hızlı şarj desteği sunar. Li-Po batarya teknolojisi ile daha iyi bir uygulama deneyimi söz konusu olur. Samsung Note10 bataryası 3500 mAh’dır. 24 saat 4G konuşma süresi sunan akıllı telefonda 25 W hızlı şarj desteği vardır. Kablosuz şarj ve kablosuz hızlı şarj özellikleri batarya deneyiminin artmasında önemli bir rol oynar.

●      Samsung Galaxy Note10 akıllı telefonda 8 GB RAM bellek mevcuttur. 8 GB RAM bellek sayesinde uygulamalar arası geçiş yapma kolaylığı sağlanır. Cihazın teknik altyapısı harici hafıza kartlarını desteklemez. Omix X400 akıllı cihazda 4, 6 ve 8 GB RAM alternatifleri vardır. İhtiyaca göre RAM kapasitelerinden biri tercih edilebilir. 64 GB ve 128 GB depolama alternatifleri seçenekleri artırır. Cihazda hafıza kartı desteği de bulunmaktadır.

●      Samsung Note10 kamerası 12 MP çözünürlüğüyle hizmet verir. OIS teknolojili arka kamerada ikinci ve üçüncü yardımcı kamera mevcuttur. Modlar ve kamera özellikleri çekim kalitesini artırır. Omix X400 cihazın kamera çözünürlüğü 50 MP’dir. İkinci ve üçüncü kamera bu telefonda da mevcuttur.

Samsung Note10 ve Omix X400 özellikleri kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt verme amacıyla geliştirilir. Yukarıda belirtilen noktalar cihaz özelliklerinin birkaçıdır. Cihazlara yönelik kapsamlı bir değerlendirme yaparak avantajları ve dezavantajları daha rahat belirlemek mümkündür.

Omix X400 & Samsung Note10 Tasarım Detayları İle Avantaj Sağlıyor

Samsung Note10 akıllı telefonda beyaz, gri ve siyah renk alternatifleri vardır. Samsung Note10 renkleri farklı tarzları deneyimlemek isteyenlere hitap eder. Cihazın kapak malzemesinde cam, çerçeve malzemesinde ise metal tercih edilir. 168 gram ağırlığındaki cep telefonu taşıma işlemlerini pratik bir hale getirir. Omix X400 akıllı telefonda ise beyaz, gri ve mavi seçenekler vardır. 197 gram ağırlığındaki cep telefonunun kapak ve çerçeve malzemesinde plastik tercih edilir.