Bir dargın bir barışık bir şekilde ilişkilerine devam eden sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile Mısırlı Milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi evlendi ve çift binlerce paylaşıma konu oldu. Önceki gün sevgilisiyle İstanbul'da dünyaevine giren Şeyma Subaşı tercih ettiği gelinlik ile de dikkat çekti. Gerçekleşen nikah törenine Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa, babası, annesi, yakın dostları ve erkek kardeşi katılım gösterdi. Ancak bu noktada nikah töreninde dikkat çeken bir detay bulunuyordu.

NİKAH HAKKINDA GERÇEKLER! AVUKAT ALTIN MİMİR KİMDİR?

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Türkiye gündeminde yer alan nikah ünlü avukat Altın Mimir'in evinde kıyıldı ve Şeyma Subaşı'nın takipçileri nikah hakkında detayları merak etti. Başarılı avukat bugüne kadar ünlü kadınların yüklü tazminatlar olarak boşanmalarını sağlamaları ile adından söz ettiren bir isim olmuştu. Avukat Mimir son olarak Şeyma Subaşı'nın da şahidi oldu ve eski defterler açıldı.

ZEYNEP YILMAZ’IN ALDATILDIĞI 20 YAŞINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEYMA SUBAŞI İDİ!

Avukat Altın Mimir ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz'ın boşanma davasında avukatlık yapmıştı. Zeynep Yılmaz 2010 senesinde ihanete uğradığını açıklamış ve Acun Ilıcalı'nın onu 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyle aldattığını belirtmişti.

Söz konusu boşanma davasında adı geçen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi olan kişi Şeyma Subaşı'ndan başkası ise değildi. Altın Mimir, toplamda 6 yıl süren dava sonucunda Şeyma Subaşı yüzünden Zeynep Yılmaz'ı boşatan isim olmuştu. Bu defa Avukat Altın Mimir nikah için Şeyma'ya evini açtı ve nikah şahidi olmayı da ihmal etmedi.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN ABLASI KÜBRA AÇIL NİKAHA KATILMADI

Gerçekleşen bu olay sonrasında Altın Mimir'in yapmış olduğu seçim eleştiri oklarının hedefi oldu. Daha önce Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Zeynep Yılmaz'ın boşanma avukatlığını yapan Altın Mimir Bu defa Şeyma Subaşı'nın nikah şahidi oldu ve ona evini açtı. İstanbul'da Mısırlı milyarder sevgilisiyle resmen evlenen sosyal medya fenomeni, daha sonra kutlamalarına devam etti. Nikah töreninde Şeyma Subaşı'nın ablası ise bulunmadı.

Editör: Ecehan Acar