Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Lansman görüntüleri yayınlanan Şevval Sam'dan sevdiği şarkılar: Rock'ı Severiz ünlü isim hakkında dikkat çeken bir detay oldu. Geçtiğimiz akşam 14 Haziran Çarşamba gününde yeni albümünü sevenlerine tanıtan Şevval Sam ilgileri üzerinde topladı. Lansman daveti ‘Hep Yeni Kal'ın Esma Sultan'da  düzenlendi ve bu şekilde izleyenleri ilk defa sunuldu. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam albümde yer alan aman aman Bir Derdim Var, Haydi Gel İçelim ve Gülpembe gibi 12 tane ikonik rock şarkısını alaturka ile buluşturarak seslendirdi. Şarkılar orijinal formundan çıktı ve daha minimalist bir yaklaşımla tekrardan düzenlenecek sevenleri ile buluştu.

Tüm zamanların en iyi yorumlanmış ve bestelenmiş 12 adet kül şarkısını yeniden seslendiren ünlü şarkıcı bir oyuncu Şevval Sam özünden ve estetiğinden hiçbir şey kaybetmeden dinleyicilerin bu parçaları tekrardan deneyimlemesini sağlıyor. Bu durum da ince saz dediğimiz klarnet ritim enstrümanları kanun ve keman ile gerçekleşiyor.

Ünlü isim Şevval Sam'ın yeni albümündeki ilk 4 şarkı olan Duman Aman Aman, Mor ve Ötesi Bir Derdim Var, Barış Manço Gülpembe ve Yüksek Sadakat Haydi Gel İçelim parçaları Spotify üzerinden de eş zamanlı olarak dinleyiciler ile buluştu. Bunun yanı sıra albümde yer alan diğer parçaların da dinleyiciler ile sonbahara kadar buluşacağı yönünde bilgilere ulaşıldı.

Lansman hep yeni kal tarafından organize edildi ve bu davete ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam'ın oyuncu ve müzisyen dostlarıyla beraber yaklaşık 400 davetli katılım gösterdi.

Sam, lansmanda bir konuşma yaptı ve bazı parçaların kendisi için zamansız olduğu yönünde bilgiler paylaştı. Bu şarkıların ruhlara işlediğini, kalplere imza attığını ve hikayelerimizde yer ettiğini söyledi. Birbirlerinden uzak gibi görünen iki tarzı bir araya getirmeye karar verdiğini belirten ünlü şarkıcı açıklamaları ile dikkat çekti.