Oldukça uzun bir süredir dizi setlerinde performans sergilemeyen ünlü oyuncusu Selen Soyder, ekran orucunu bozdu. İzmir'de 1986 senesinde dünyaya gelen ünlü ise oyunculuk mesleğini 2010 senesi itibariyle adım atmıştır. Ünlü oyuncu Yer Gök Aşk isimli diziyle çıkış noktasını yaşamış ve oldukça geniş bir kitleye hitap etmiştir. Bu dizide Toprak isimli karaktere hayat veren ünlü oyuncu Selen Soyder daha sonra milyonların ilgisini Lale Devri dizisi ile de çekmiştir. Sizler için haberimizin devamında ünlü oyuncu Selen Soyder'in yapmış olduğu dizi seçimi hakkında detayları paylaşacağız.

Ünlü oyuncu Selen Soyder son olarak 2017 senesinde Hangimiz Sevmedik isimli dizi projesinde Itır isimli karakteri canlandırmıştı. Bu dizi projesi ile tam olarak hayranları karşısında yer alan Selen Soyder daha sonra uzun bir süre boyunca herhangi bir projede yer almayı da tercih etmemişti fakat 2023 senesinin yaz döneminde ise bu durum değişti ve oyuncu kendi düşen ağlamaz ile tekrardan setlere dönüş yapma kararı aldı. Bu defa bir TRT 1 dizisinde yer alacak olan ünlü oyuncu Selen Soyder bu kararı ile de ilgileri üzerinde topladı.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Selen Soyder'ın 6 yıllık bir ara sonrasında setlere dönüş yapma kararı merak konusu oldu ve detaylar araştırıldı. Ünlü oyuncu dizinin senaryosunun ilk okuduğu zaman senaryo çok beğendiğini söyledi ve duygularını anlatmayı da ihmal etmedi.

Oyuncu ekibin hazırlık sürecinin ilk an itibarıyla çok yüksek olduğunu ve ekibinde böyle bir keyifle başladığını açıkladı. Oyuncu kadrosunun okuma provalarında birbiriyle çok çabuk kaynaştığını açıklayan Seren Soyder bu durumun seyirciye de ilk bölümden yansıyacağını düşündüğünü ve seyirci kitlesine projeyi samimi bulacaklarını düşündüklerini ifade etti.

Romantik komedi türünde yayınlanacak olan dizi 22 Haziran Perşembe gününde ekranlarda yer alacak.