Bu sezonun çok farklı yapımlarından birisi olarak adından söz ettiren Çöp Adam isim dizi projesi 2022-2023 sezonuna adeta damga vuran yapımlardan birisi oldu. Oyuncu kadrosunda rol alan ünlü isimler de dizi projesine dizinin hikayesi kadar etki etti ve diziye çok güçlü bir biçimde sahip çıkıldı. Bu şekilde Çöp Adam dizisi önemli başarılar üstlendi ve kısa süre içerisinde adından söz ettiren yapılardan biri oldu. Çöp Adam isimli dizi projesinde özellikle başrol oyuncuları olan Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan'ın enerjisinin tutması da diziyi ön plana çıkaran noktalardan biri oldu. Çöp Adam dizisinin başarıya ulaşmasında iki ünlü oyuncunun partnerlik performanslarının beğenilmesi önemli bir nokta olarak görüldü.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

İkinci sezonda da dizinin hikayesi devam edecek ve Çöp Adam isimli dizi projesi televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Bu şekilde yepyeni olayların izleyici kitlesi ile oluşması bekleniyor. Yaz arası ise yaklaşık 2-3 ay sürecek ve Çöp Adam isimli dizi projesinin hayranları yeni dönemde dizide neler olabileceğini tahmin edecek. Fakat gerçekleri öğrenmek için Eylül ayına kadar beklemesi gereken dizi hayranları gerçekleri öğrenmeyi de iple çekiyor. Ağustos ayının sonlarında ise dizi ekibinin bir araya gelmesi ve 2. sezon için hazırlıklara başlanması bekleniyor.

Güzel oyuncu Sedef Avcı ise Çapa'nın ismini dizi projesinde Berrin karakterine hayat veriyor ve bu karakter ile sevenleri karşısına çıkıyor. Çöp Adam dizisi ile uzun bir ara ardından tekrardan hayranları karşısına çıkar ünlü oyuncu Sedef Avcı dizinin elde ettiği sonuçtan da memnuniyet duyuyor. Başarılı oyuncu Sedef Avcı partneri Engin Altan Düzyatan ile çok başarılı bir süreç yönetmiş ve hayat verdiği karakteri başarıyla canlandırmıştı. Sosyal medyada canlandırdığı karakter üzerinden destek gören bir isim olan Sedef Avcı dizinin 2. sezonda devam edecek olması ile de mutluluk duyuyor.