Seyirci grubunun en sevdiği kanal TRT birbirinden iddialı ve güzel yapımları izleyicisiyle buluşturmaya devam ediyor. TRT'de yaz dizilerine her dönemde bir yenisi daha ekleniyor ve projeler çok beğeniyor. Kısa süre içerisinde TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Hayatımın Neşesi isimli dizi projesinin çekimleri başladı. TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmak için hazırlıklarınızı sürdüren söz konusu dizi projesi ile ilgili merak edilenleri ve proje hakkında detaylı bilgileri sizler için haberimizin devamında hazırladık.

Hayatımın Neşesi isimli yeni dizi yakın süreçte izleyiciyle buluşacak ve TRT 1 ekranlarında hayran kitlesi karşısına çıkacak. Hayranları ile buluşmak için hazırlıklarını sürdüren dizi projesi tanıtımları ile de dikkatleri üzerinde topladı. Kısa bir süre önce ilk tanıtımını seyirci karşısına çıkaran Hayatımın Neşesi dizisi merak heyecan içerisinde bekleniyor. Hayatımın Neşesi dizisinin setinden ilk karelerde izleyici ile buluştu ve yaşanacak gelişmeler merak edildi.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Tanıtım sosyal medyada büyük ilgi gördü ve yüzbinlerce kişi tarafından kısa süre içerisinde izlenildi. Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu tarafından başrolü üstlenilen dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler de oldukça başarılı. Çok renkli ve geniş bir kadroya sahip olan Hayatımın Neşesi isimli dizide Tolga Tekin ile Şebnem Bozoklu başrollerde performans sergileyecek. Ezgi Tombul, Metin Coşkun, Selma Güneri, Aras Şenol, Gizem Kala, Özlem Ünaldı, Nisan Dökmeci ve Süreyya Güzel gibi oyuncular kadroda yer alıyor.

Bir aile komedisi olarak ekranlarda yer alacak olan dizi her kesimden ve her yaş grubundan seyirci grubunu ekran başına kilitleyecek. Komedi yapımı olarak yayın hayatına adım atacak olan dizi projesinde seyirci grubuna hayatta yaşanılan zorluklara karşı nasıl ayakta durulabileceğini mizah içerisinde anlatan dizi hayatın gerçekleri ile de yüzleştirecek.