Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Yargı isimli televizyon dizisi projesinin ilk 2 sezonu çok başarılı bir şekilde geçti ve her yeni haftada izleyici grubu diziyi nefeslerini tutarak izledi. Dün akşam projenin sezon finali bölümü yayınlandı ve savcı Ilgaz'ın ölümü geceye damga vurdu. Seyirci kitlesi ise şimdiden yeni sezonu merak etmeye başladı ve senaristin dizi hayranlarına bir sürpriz yapıp yapmayacağını araştırdı. Söz konusu dizinin 7 Mayıs Pazar akşamında ekranlara gelen bölümü ardından 2. sezon da geride bırakıldı. Yargı dizisi 63. bölümü ile sezon finali yaptı ve 3. sezonda da yayın hayatına devam edeceğini duyurdu.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolde performans sergilediği Yargı dizisi çok etkileyici bir hikayeye sahip olarak televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Her yeni haftada çok ciddi sahnelerle seyirci kitlesine sürprizlerle dolu bölümler yazan usta senarist Sema Ergenekon sıklıkla gündemde adından söz ettiriyor. Senaristin usta kaleminden çıkan Yargı dizisi başarılı bölümler ile her zaman çok yüksek izlenme oranları alıyor. Bugüne kadar projenin aldığı etkileşim ve elde ettiği reyting oranlarına bakıldığı zaman da milyonlarca izleyicinin 3. sezonda da diziyi izleyeceği tahmin ediliyor.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ise Yargı isimli televizyon dizisi projesinin 3. yeni sezonunda hikayenin taşıyıcısı olacak ve büyük bir yük üstlenecek. Kaan Urgancıoğlu tarafından hayat verilen Savcı Ilgaz karakterinin ise gerçekten ölüp ölmediği ya da neler olacağı merak ediliyor. Hikayede bundan sonra Ilgaz karakterinin hangi şekillerde yer alacağı bilinmiyor ve seyirci grubu 3. sezonu izlemek için sabırsızlanıyor. Senarist Sema Ergenekon'un kaleminden çıkacak olan senaryoya göre hikaye yeniden şekillenecek.

Ceylin karakterini hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ise canlandırdığı karakter hakkında konuştu ve birçok duyguyu aynı anda yaşadığını söyledi.

Editör: Ecehan Acar