Türkiye ve Amerika'da çekilen korku filmi Araf 6 Ölüm'ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Film severlerin ilgiyle takip ettiği yapımda, Türkiye sahnelerinin yönetmenliğini Tarık Karakulak, Amerika sahnelerini ise ünlü yönetmen Biray Dalkıran üstlendi. Film, CJ ENM dağıtımıyla 19 Mayıs 2023 tarihinde sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Senaryosunu Vural Tumbar'ın kaleme aldığı filmde Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul ve Şengül Kaya gibi başarılı oyuncular yer aldı.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Vural Tumbar, 4 Haziran 1986 tarihinde Bartın'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Tumbar, senarist ve yönetmen olarak tanınmaktadır. İlk kitabı İzmir Mavisi ve ikinci kitabı Suç Ve Para ile edebiyat dünyasında da adından söz ettiren Tumbar, sinema sektöründe de aktif olarak yer almaktadır.

Korku filmi Araf 6'nın senaristleri arasında yer alan Vural Tumbar, filmin vizyona giriş tarihi olan 19 Mayıs 2023'ü açıklamıştır. Ayrıca, Araf serisinin bir sonraki filmi olan Araf 7'nin de senaryo yazarları arasında yer almaktadır. Kendi film yapım şirketi Genç Film Yapım ile sinema sektörüne giren Tumbar, başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Vural Tumbar'ın yeteneği sadece senaryo yazmakla sınırlı kalmamaktadır. Kısa film Karşımda'da hem yönetmenlik hem de senaryo yazarlığı yaparak, sinema sektöründeki başarısını kanıtlamıştır. Ayrıca, oğlu Arda Tumbar da korku filmi Aşgar Cin Vadisi'nde rol almıştır.

Başarılı kariyeriyle dikkat çeken Vural Tumbar, Türk sinema sektörüne farklı ve kaliteli yapımlar kazandırmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Editör: Vural Pars