Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Başrollerde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Müjde Uzman ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, Gold Film imzalı olarak Show TV ekranlarında heyecanlı bölümlerini ekranlara taşıyor. AB grubunda dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile çok iyi sonuçlar elde eden Kızılcık Şerbeti gün birincisi olmayı başardı. ABC1 ve tüm kişiler kategorilerinde ise 2. sırada gelen Kızılcık Şerbeti rakibi olan Yalı Çapkını’nı geçemedi. Dizi sosyal medyada da çok konuşuldu ve uzun süre boyunca Twitter'ın TT listesinde yer aldı. Muhafazakar bir adam olan Fatih'in hamile karısı Doğa’yı Aylin ile aldatması ise yeni bölümü damga vurdu ve izleyici grubu çok sinirlendi.

Nilay karakteri dün akşam yayınlanan yeni bölümde sahtekarların eline düştü ve son anda Doğa’ya kurduğu kötü oyun bozuldu. Nilay, Doğan'ın büyük tepkisi ile karşılaşması sonrasında vicdan azabı çekerek ondan özür diledi fakat gerçek niyetini ev halkına söylemedi. Kıvılcım ve Ömer ise ilişkilerinde sıkıntılı günlerden geçmeleri sebebiyle bir yüzleşme yaşadı. Ömer Kıvılcım'a ilişkileri için çaba göstermediğini belirtti ve Kıvılcım Ömer'den duyduğu bu sözler sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Ömer Kayhan'ın yaptığı tehdide karşılık olarak bir çıkış yolu aradı ve Ecem ona destek verdi. Ecem Kayhan'ın eski nişanlısı olarak onun kirli işlerinin bulunduğu dosyayı Ömer'e teslim etti. Ömer ise bu şekilde eline büyük bir koz aldı ve elindeki belgelerle onu tehdit etmeyi ihmal etmedi.

Nursema karakteri ise sürükleyici olan bölümde Abdullah'tan İbrahim'le boşandığının haberini öğrendi. Nursema yaşadığı tramvayı atlatmaya çalışırken Umut ona sürpriz yaptı ve bir alyans aldı. Doğa, Fatih ile üst üste gerginlikler yaşadı ve Alev onun moralini düzeltmek istediği için baby shower partisi hazırladı. Partide iki ailenin kadınları bir araya geldi ve parti Mustafa ile Sönmez'in lokantasında gerçekleşti.

Fatih bir davette Aylin ile karşı karşıya geldi ve daha sonra onun evine giderek hamile karısını aldattı.