İki ünlü oyuncu Ceren Karakoç ile Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev ile Nursema karakterlerine hayat veriyor. İlgi içerisinde takip edilen söz konusu dizi projesi Show TV ekranlarında yayınlanıyor ve izleyici karşısına çıkıyor. Oyuncular Kızılcık Şerbeti dizisine dair bilinmeyenleri anlattı ve dikkatleri üzerinde topladı. Yayın hayatına başladığı günden bu yana adeta ekranların fenomen dizisi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisi iki yıldızı ile beğeni topluyor. Peki Alev ile Nursema karakterlerini canlandıran Müjde Uzman ve Ceren Karakoç neler anlattı, hangi itiraflarda bulundu?

Müjde Uzman ile Ceren Karakoç ikilisi Kızılcık Şerbeti dizisinin en sevilen ikilisi olarak görülüyor ve Nursema ile Alev karakterlerine hayat veriyor. Dizinin elde ettiği başarı hakkında gelen soruları içtenlikle yanıt veren iki ünlü oyuncu dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Müjde Uzman dizinin konuşulacağından emin olsa da bu denli bir başarıyı tahmin etmediğini anlattı. Bu dizinin daha önceden yapılmamış bir iş olduğunu söyleyen Müjde Uzman ilk bölüm fragmanının ise çok çarpıcı olduğunu belirtti. Müjde Uzman canlandırdığı Alev karakteri ile Abdullah'ın aşk hikayesine dair sorulan soruları da yanıtladı ve bölümlerin sürprizler ile dolu geçtiğini açıkladı. Senaristlerin sürprizler yaparak seyirci grubunu şaşırttığı gibi oyuncu kadrosunda şaşırttın açıklayan uzman samimi tavırları ile dikkat çekti.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Ceren Karakoç ise Kızılcık Şerbeti setinin en komik oyuncusunun kim olduğu sorusuna yanıt verdi. Barış Kılıç'ın setin en komiği olduğunu ifade eden genç oyuncu set de herkesin güldüğü sırada Kılıç'ın ise gülmeden ciddi kalabilmeyi başarabildiğini açıkladı.

Sevilen oyuncu Ceren Karakoç Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Nursema karakteri ile büyük bir başarı yakaladı ve geniş bir kitleye hitap etmeye başladı. Rol aldığı dizinin yanı sıra özel hayatı ile de gündemde yer alan ünlü isim meslektaşı Osman Karakoç ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürüyor. Eşinin dinginliği ve sakinliğine vurguda bulunan oyuncu Osman Karakoç'un kendisini dengeleyen bir eş olduğunu açıkladı.