Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi ilk sezonunu başarı içerisinde tamamladı ve geniş kitleleri peşinden sürükledi. Üstelik dizinin oyuncu kadrosu bile projenin bu kadar büyük bir ilgiyle karşılaşmasını tahmin etmiyordu. Fakat kamuoyu tarafından diziye karşı gösterilen bu ilginin altında yatan en önemli neden de oldukça açık. Dizi hikayesinin güncel hayatta da karşılığının olması projeye bu kadar fazla ilgi gösterilmesinin bir nedeni olarak yorumlanıyor.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

İlk sezonu toplamda 29 bölüm süren Kızılcık Şerbeti isimli dizi projesi her yeni haftada farklı duyguları ekrana taşıdı ve milyonlarca izleyici grubunu ekranlara kilitledi. Seküler ve muhafazakar iki farklı ailenin bir evlilik sonucunda yaşadıklarını anlatan Kızılcık Şerbeti dizisi yayın hayatına başladığı günden bu yana tartışmalar yaşanmasına sebep olmuştu. Özellikle Kısa bir süre önce Radyo ve Televizyon Üst Kurulu diziye kadına şiddet üzerinden ceza vermiş ve tartışmalar bu ceza sonrasında doruk noktasına ulaşmıştı.

1. sezonunu başarı içerisinde tamamlayan Kızılcık Şerbeti isimli televizyon dizisi projesi 2. sezonda hangi konuları ön planda tutacağı ile merak konusu oldu. Kızılcık Şerbeti dizisinin final anında Kıvılcım ile Ömer karakterlerinin kaza yapması izleyici grubunu üzüntüye boğan bir gelişme olmuştu. Pek çok seyirci kitlesi Kıvılcım ve Ömer çiftinin diziye devam etmesini istiyor ve Bu kazanın yalnızca merak unsurunu arttırmak için gerçekleşmiş olduğunu ümit ediyor.

Abdullah ile Alev karakterleri arasında yaşanılacaklar da projenin 2 sezonda damga vuracaktır. İlk sezonda Nursema ve doğa karakterleri üzerinden pek çok tartışmaya alevlendiren dizi bu defa Abdullah ve Alev ilişkisi ile gündemde yer alacak. Müjde Uzman tarafından başarılı bir şekilde hayat verilen Alev karakteri güzelliği alımlı hallere yardımsever oluşu ve anlayışlı tavırları ile pek çok izleyiciyi etkilemişti.