Kanal D birbirinden güzel dizileri, haber, magazin ve eğlence programlarıyla her zaman seyirci grubunun beğenisini kazanan bir kanal olmuştu. Bu yıl da geleneği değiştirmeyen kanal izleyici kitlesinin gözdesi olmaya devam edecek ve özellikle yeni dizi projeleri ile çok konuşulacak. Söz konusu kanal iddialı bir giriş yapacağı yaz sezonunda adından sıklıkla söz ettirecek. Bu sıralarda iki yeni dizisini ekranlara getirmek ve izleyici karşısına çıkarmak için hazırlık yapan Kanal D izleyici grubunun dikkatini çekti ve yayınlanan fragmanlar ile şimdiden büyük ses getirdi.

Dönence dizisi yaz sezonunun ilk projesi olarak izleyiciyle buluşacak ve ilk bölümünü 4 Temmuz salı akşamında ekranlarda yayınlayacak. Yönetmenliğini Serdar Gözenekli ve yapımcılığını D Medya’nın üstlendiği dizi projesinde oyuncu kadrosu ve dizi hikayesi dikkat çekiyor. Çekimlerin yapılacağı İzmir Foça'da dizi öne çıkartan bir diğer gelişme olarak görüldü. Sizler için haberimizin devamında Kanal D projeleri olan Dönence ve Ya Çok Seversen isimli diziler hakkında detayları yazdık.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Yaz sezonunda ekranlarda yayınlanacak olan bir diğer dizi ise Ya Çok Seversen isimli proje olarak açıklandı. Kanal D tarafından izleyici karşısına çıkarılacak olan dizinin yönetmenliği Ali Bilgin tarafından üstlenecek ve yapımcılığı Ay Yapım imzalı olarak ekranlarda yayınlanacak. Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı ya çok seversen dizisi olan dizi projesinde Leyla karakteri otel koridorunda çıplak ayaklarıyla kaçacak ve asansöre yetiştikten sonra Ateş ile karşı karşıya gelecek. Yayınlanan fragman sonrasında Ateş ile Leyla'nın nasıl bir ilişkiye sahip olacağı merak ediliyor. Kanal D'nin 2 sürpriz dizisi olan Dönence ile Ya Çok Seversen isimli projeler merak ve heyecan içerisinde bekleniyor. 4 Temmuz salı akşamında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Ya Çok Seversen isimli dizi Kanal D ekranlarında seyirci grubu ile buluşacak.