Başarılı oyuncu Hazal Filiz Küçükköse normal zamanlarda yaz döneminde yayın hayatına başlayan dizi projelerinde rol almak istemeyen V-ve çoğu zaman kış sezonu projelerini önemseyen oyunculardan birisi olarak biliniyordu. Ünlü isim bunu daha önceki röportajlarında da net bir şekilde ifade etmiş ve sınırlarını kesin bir biçimde çizmişti. Oyuncu ATV dizisi olan Üvey Anne projesi ile dönüş yapması ardından ise hayranları karşısına çıktı ve seçimi ile şaşırttı.

Oyuncunun yeni dizisi hakkında dikkat çeken bir diğer detay da bu projenin güçlü bir dram hikayesi olması oldu. Dizi senaryosunda Serap karakteriyle performans sergileyen ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse ATV ekranlarında Pazartesi akşamlarında seyirci kitlesi ile buluşuyor. Bu diziye yeni bir soluk getiren Hazal Filiz Küçükköse rol arkadaşları Aslı Tandoğan ve Kutsi ile beraber başrolde yer alıyor.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Yeni dizisi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Hazal Filiz Küçükköse söz konusu dizi projesinin kendisini etkileyen senaryosu hakkında önemli paylaşımlarda bulundu. Bu işin iyi ve kötü duyguların bir arada olduğu bir iş olacağını belirten ünlü oyuncu dizinin siyah ve beyaz gibi olduğunu açıkladı. Projede bir tarafta sevginin en güzelinin yaşandığını ve diğer tarafta ise sevginin başka türlüsünü işleyecekleri bir iş yaptıklarını belirten ünlü isim dikkatleri üzerinde topladı.

Yapılan açıklamalardan da anlaşıldığı gibi dizi hikayesinin farklı ve katmanlı olması Hazal Filiz Küçükköse'yi etkilemiş gibi gözükmekte. Bodrum'da yapılan çekimlerden de çok memnun kalan ünlü oyuncu bir dram projesi ile hayranları karşısına çıkarak onları oldukça memnun etti. Bodrum'da gerçekleşen çekimlerden de memnun kaldığını belirten ünlü isim ekip arasında pozitif bir enerjinin olduğunu da söyledi. Tatil döneminin en gözde yerlerinden biri olan Bodrum'da çekilen dizi projesi ilgi çeken bir yapım oldu.