Yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri 2006 senesinde dizi dünyasına adım atmış ve bugüne kadar çok farklı projelerde yer alarak adından söz ettirmişti. Kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran ünlü oyuncu bu defa yeni bir haber ile adından söz ettirdi. Ünlü isim özellikle Yalan Dünya isimli dizi projesinde Eylem karakterine hayat vermiş ve bu karakter ile unutulmazlar arasına giriş yapmıştı.

Oyuncu Anne isimli dizi projesi ile yurt dışında büyük ilgi gören ve çok sevilen dizide Şule karakterini canlandırmış ve bu dizi ile dram sevenlerin beğenisini toplamıştı. Kendisine gelen dizi tekliflerini kabul etmeyen ünlü isim bu defa yeni bir projeyle adından söz ettiriyor. Yaklaşık 2 yıl önce 2021 senesinde Gonca Vuslateri'nin Uzak Şehrin Masalı isimli projenin kadın başrolü olacağı açıklanmış ve oyuncunun hayranları bu haber karşısında büyük bir mutluluk yaşamıştı. Diğer taraftan Gonca Vuslateri dizinin çekimleri başlamadan önce projeden çekilme kararı almış ve bu haber ile hayranların üzüntüye boğmuştu.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Ünlü isim Netflix'te 2022 senesinde Sıcak Kafa isimli dizide rol almış ve Yasemin isimli karaktere hayat vermişti. Bu şekilde izleyici karşısına çok farklı bir karakter ile çıkan ünlü isim bununla beraber Kanal D'nin Kraliçe isimli dizi projesi için ekipte yer alan oyuncular arasında da gösterilmişti. Kraliçe dizisi Gökhan Alkan ve Burcu Özberk dizisinin başrolünde yer aldığı bir dizi olarak basına yansıtılmış fakat proje öncesinde Gonca Vuslateri ekipten ayrılmış ve bu haber ile yeniden hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

Bugün neredeyse güzel oyuncu Gonca Vuslateri’nin ismi tekrardan bir televizyon dizisi ile anılıyor ve oyuncu bu durum ile konuşuluyor. Gonca Vuslateri Serkan Çayoğlu gibi oldukça başarılı bir oyuncunun başrolde performans sergilediği Yanık Ülke isimli dizinin kadın başrolü olarak düşünülüyor.