Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Duy Beni isimli gençlik dizisi Star TV'de 2022 yılının yaz döneminde yayınlanmış ve izleyici karşısına çıkmıştı. Güçlü bir çıkışa imza atan dizi projesi büyük bir farkındalık yaratmış ve ekranlarda yer almıştı. Dizide bazı sert sahnelerde yer alıyor ve gençler bu durumdan etkileniyordu. Bunun yanı sıra sosyal medya ortamında da Duy Beni ismi dizi projesi hakkında büyük bir etkileşim bulunuyordu. Duy Beni dizisi pek çok izleyiciyi peşinden sürüklüyor ve yüksek izlenme oranları alıyordu. Ekran ömrü 20 bölüm olan dizi Kanat ile Ekim karakterleri ile çok sevilmişti. Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisi Duy Beni isimli dizi projesinde çok iyi bir dizi çifti olmuş ve ekran uyumları ile ilgi çekmişti. Sosyal medyada ikilinin enerjileri çok konuşulmuş ve Ekim ile Kanat karakterleri gündemde yer almıştı.

Genç oyuncu Rabia Soytürk, Duy Beni dizisinden sonra Kanal D projesi olan Veda Mektubu ile anlaşma yaptı ve Emre Kıvılcım ile partner oldu. Kanat karakterine hayat veren Caner Topçu ise bu sıralarda yeni dizi hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay çıkan haberlere göre Caner Topçu'nun Dönence isimli dizide başrol oyuncusu olarak performans sergileyeceği ifade edilmişti.

Dönence isim dizide rol alacak olan Caner Topçu'nun partneri ise belli oldu ve konu hakkında çok sayıda haber yazıldı. Sümeyye Aydoğan isimli genç oyuncu Duy Beni isimli dizide Melisa karakterine hayat vermiş ve hızlı bir popülerlik dönemi yaşamıştı. Oyuncunun Dönence dizisinde Caner Topçu'nun partneri olacağı ifade edildi ve Duy Beni dizisi hayranları bu iddia karşısında çok sevindi. Sümeyye Erdoğan Taçsız Prenses dizisinden ayrıldıktan sonra Caner Topçu ile ve yeni dizide rol almak için hazırlıklarına devam ediyor. Taçsız Prenses isimli dizi projesinde İsmail Hacıoğlu ile beraber rol alan ünlü oyuncu yüksek reyting oranları elde edememişti.

Editör: Ecehan Acar