Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Ünlü oyuncu Devrim Özkan 1998 yılında Muğla'da dünyaya gelen genç bir oyuncu olarak dizilerde rol alıyor. Bu sıralarda Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide performans sergileyen ünlü oyuncu Songül karakterini canlandırıyor. Show TV dizisi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide Ertan Saban ile beraber uyumlu bir ikili olan Devrim Özkan kariyer hayatında parlama dönemini geçiriyor. Ünlü isim oyunculuk kariyerine 2017 senesinde Rüya dizisi ile başlamıştı. Daha sonra Vatanım Sensin dizisinde Havva karakterine hayat veren ünlü oyuncu TRT 1 dizisi olan Vuslat ile asıl büyük çıkışına imza atmıştı.

Devrim Özkan partneri Kadir Doğulu ile Vuslat dizisinde başrolü paylaşmış ve bu şekilde ilk başrol performansı deneyimini geçirmişti. Vuslat dizisi 2019 ile 2020 yılları arasında yayınlanmış ve oyuncu bu çıkışı sonrasında hep başrol olarak dizilerde boy göstermişti. Güzel oyuncu Devrim Özkan Ramo dizisinde de Nehir karakterine hayat vermiş ve daha sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi isim diziye başlamıştı.

Oyuncunun şu anda rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi projesi adım adım finale yaklaşıyor ve ekran ömrünü tamamlıyor. Son haftalarda düşük reyting oranları elde eden dizi projesi kısa süre içerisinde final bölüm yayınlayarak izleyici kitlesine veda edecek. Ancak oyuncu daha sonra farklı bir dizide yer alarak adından söz ettirecek. Devrim Özkan Mevlana dizisi ile anlaşma yaptı ve pek çok başarılı isimler ile beraber rol alacağı açıklandı.

Bir dijital dizi olacak olan Rumi isimli projede Devrim Özkan ile beraber Bülent İnal, Nilay Deniz, Ahu Türkpençe, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Yıldırım, Turgay Aydın, İlker Aksum, Haluk Piyes, Baki Davrak ve Burç Kümbetlioğlu gibi isimler yer alıyor.

Editör: Ecehan Acar