Görkemli bir düğün yaparak 28 Ağustos 2022 tarihinde dünyaevine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti bugün resmi olarak boşandı. Evliliklerinin 8. ayında ortak bir açıklamada bulunan ünlü çift ayrılık haberlerini doğrulamış ve boşanacaklarını duyurmuştu. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç duruşma sonrasında açıklamada bulundu ve merak edilenleri yanıtladı. Çiftin birbirlerinden bir şey talep etmediği öğrenilirken gerekli açıklamalarında yapıldığı yönünde ifadeler kullanıldı. Sevilen oyuncu Demet Özdemir de duruşma sonrasında bu kadar gürültüye gerek yok diyerek bölgeden uzaklaşmayı tercih etti.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Bugün Adalar Aile Mahkemesi’nde saat 14.00'da görülen boşanma davası magazin gündeminin en çok konuşulan konusu oldu. 8 ay evli kalan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti bugün resmi olarak boşandı ve yollarını ayırdı. İki ünlü isim Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evlilikleri bir seneyi geçmedi ve söz konusu davanın çekişmeli boşanma davası olarak görüldüğü öğrenildi. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç duruşmaya katılırken duruşma salonunda avukatların da hazır bulunduğu ifade edildi. Bunun yanı sıra ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış da duruşmada tanık olarak dinlendi. Duruşma yaklaşık olarak yarım saat sürdü ve mahkeme duruşma sonrasına kararını açıklayarak çiftin boşanması yönünde karar verdi.

Duruşma salondan çıkan başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç gazetecilerin sorularını yanıtladı ve anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti. Koç hızlı adımlarla yürürken gazetecilerin sorularını yanıt verdi ve gerekli olan şeyleri açıkladıklarını belirtti. Herkese teşekkürlerini sunan ünlü şarkıcı mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşadıkları yönünde çıkan haberleri de reddetti.

Demet Özdemir ise Oğuzhan Koç'tan 5 dakika sonra çıktı ve bir açıklama yapmayacağını belirtti. Basın mensuplarına teşekkür ettiğini söyleyen Demet Özdemir daha sonra uzaklaşarak oradan ayrıldı.

Editör: Ecehan Acar