Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Camdaki Kız dizisi, Kanal D ekranında Perşembe akşamında hayranları ile buluşmayı sürdürüyor ve sezon sonuna yaklaşan bölümleri ile ekranlarda yer alıyor. Kısa süre içerisinde seyirci kitlesine veda edecek olan dizide Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu başrolde performans sergileniyor. 3 sezon boyunca ekranlarda kalan dizi yayın hayatına başladığı günden bu yana 76 bölümünü geride bıraktı. Yeni haftada 77. bölümü ile hayranları karşısına çıkacak olan dizi 3. sezon sonunda final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak. Bu durum seyirci kitlesi için üzücü bir gelişme olsa da hikayenin tadında bırakılması gerektiği düşünülüyor. Hem oyuncu kadrosu hem de kamera arkası ekibi 3 senelik süreçte oldukça yorulmuş ve senaryo da tükenme noktasına gelmişti.

Hayri'nin Nalan'la evlenmek istediği için Türkan'dan boşanması ile izleyici grubu büyük bir şaşkınlık yaşamış ve olaylar da dizide hızlanmıştı. Nalan ve Hayri ilişkisinde neler yaşanacağı ve neler olacağı merak edilirken yayınlanan fragmanda Nalan'ın dik bir duruş sergilemesi seyirci kitlesini memnun etti. Burcu Biricik tarafından canlandırılan Nalan karakterinin önceki tavırlarından farklı olarak dik bir duruş sergileyerek Hayri’ye evlenmek istemediğini söylemesi fragmanın en çok konuşulan sahnesi oldu. Hayri’yi adeta şoka uğratan Nalan karakteri ona evlenmeyeceğini net bir şekilde belirtiyor.

Hayri ile ilgili olan düşüncelerinde netliğe ulaşan Nalan onu karşısına alarak evlenmeyeceğini belirtiyor. Hayri ise Nalan'ın kendisiyle evlenmek istemediğini öğrenmesi sonrasında sinirli bir şekilde evden çıkıyor. Muzo ise bu süreçte Nalan'a destek oluyor ve onu teselli etmeye çalışıyor. Diğer taraftan Devrim Yakut tarafından hayat verilen Gülcihan karakteri de dizinin yeni bölümünde ölerek hikayeye veda edecek. Herkesle vedalaşmak isteyen Gülcihan bir yemek organize edecek ve tüm ailesiyle sarılacak.

Editör: Ecehan Acar