Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Serenay Sarıkaya Ve Kıvanç Tatlıtuğ’u Buluşturan Aile Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Bugüne kadar her yeni haftada izleyici grubunu ekranlara kilitleyen Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarında OGM Pictures imzalı olarak yayınlanıyor. 77 bölümü geride bırakan proje 78. bölümü ile dizi hayranları ile buluşacak. Reyting oranlarına bakıldığı zaman projenin tüm izleyici gruplarında bir miktar düşüş yaşadığı görüldü. Fakat projenin hala birincilik koltuğunda oturması dikkat çekti. Gerçek bir hayat hikayesini anlatılan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız perşembe akşamlarının favori dizisi olarak yayınlanıyor. Dün akşam yayınlanan son bölümüyle heyecan dolu anlar yaşatan proje yeni bölüm tanıtımı ile seyirci kitlesini meraklandırdı.

Koroğlu ailesinin evine geri dönen Nalan bu defa onların gelinleri değil konukları olarak oraya gidecek. Nalan tek arkadaşı olan Billur’u mutlu gününde yalnız bırakmayacak ve orada eski eşi olan Sedat ile karşı karşıya gelecek. Nalan'ın o eve gitmesinden rahatsızlık duyan Hayri Nalan'ın Sedat ile muhatap olmasını istemeyecek. Diğer taraftan bir kadın Hayri'nin çalıştığı restorana müşteri olarak gelecek ve Hayri o kadına ilgi duymaya başlayacak. Yeni bölümde Hayri yapacakları ile Nalan'a büyük bir şaşkınlık yaşatacak. 11 Mayıs Perşembe akşamında 78. bölümü ile Kanal D ekranında yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisi merak ve heyecan içerisinde bekleniyor.

Camdaki Kız Laz Kızı kimdir, Gerçek adı nedir?

Laz kızı isimli yeni karakter Camdaki Kız dizisinde merak edilen karakterler arasında yer aldı. Şarkıcı Alya Laz kızını canlandıracak ve Camdaki Kız dizisinde performans sergileyecek. 28 Mayıs 1983 doğumlu olan Alya çocukluk yılları itibariyle müze ilgi duymaya başlamıştır. Şarkıcı Alya Mimar Sinan konservatuar mezundur ve klasik müzik üzerine flüt eğitimi de görmüştür. Şarkı söylemeye oldukça erken yaşta başlayan Alya etkinliklerde ve kulüplerde pek çok konser vermiştir.

Editör: Ecehan Acar