Gerçek bir hayat hikayesine dayanmasının yanı sıra oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Kanal D dizisi Camdaki Kız son fragmanı ile gündem oldu. Yayınlanan fragmanda usta oyuncu Devrim Yakut tarafından hayat verilen Gülcihan karakterinin öleceği görüldü. Bu üzücü olay sonrasında Devrim Yakut kimdir, kaç yaşında, nereli, Camdaki kız Gülcihan neden öldü, nasıl öldü gibi sorular araştırıldı. Peki Devrim Yakut Instagram adresi nedir, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından esinlenilerek Kanal D ekranlarında hayata geçirilen Camdaki Kız dizisi projede yer alan karakterler ile her zaman çok konuşulmaktadır. Sedat ile Nalan evliliği ve daha sonra Nalan ile Hayri ilişkisi ile çeşitli eleştiri oklarını da üzerine çeken Camdaki Kız dizisi seyirci grubunu duygu seline sürüklemektedir.

Her perşembe akşamında Kanal D ekranlarında ekrana gelen Camdaki Kız dizisi son olarak Hayri'nin Türkan'dan boşanması ile dikkat çekmişti. Boşanma kararından sonra Nalan ise Hayri’ye onunla evlenmek istemediğini de söyleyecek ve dik bir duruş sergileyerek seyirci kitlesini memnun edecek. Gülcihan karakteri ise yayınlanan fragmanda hastalığının ilerlemesi sebebiyle ölecek ve dizideki Hikayesi son bulacak. Rafet Koroğlu'nun karısı olan Gülcihan Muzaffer, Sedat ve Selen'in annesi olarak dizide rol almaktadır.

Gülcihan karakteri büyük bir aşiret reisinin kızıdır ve kendine çok güvenen güçlü bir kadındır. Fakat Rafet ile yapmış olduğu evlilik sonucunda zaman içerisinde Rafet’ten korkan, pasif ve başarısızlık hissi ile mücadele etmek zorunda kalan bir karaktere dönüşen Gülcihan özellikle Sedat'a çok kıymet vermektedir. Doğduğundan beri onu el bebek gül bebek büyüten Gülcihan Sedat'ın yaptıkları sonrasında Rafet tarafından beğenilmemesi nedeniyle de kendisini her zaman suçlu hissetmiştir.

Başarılı oyuncu Devrim Yakut 1992 yılında Ankara Üniversitesi DTCF tiyatro bölümünden mezun olarak okulunu tamamlamıştır. Oyunculuk ve tiyatro kuramları eğitimleri de alan ünlü isim ekranların aranılan yüzüdür.

Editör: Ecehan Acar