Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti 2016 senesinde görkemli bir düğün ile dünyavine girmişti. Kısa bir süre önce ise Kadir Doğulu, başka bir kadın ve sarmaş dolaş görüntülenmiş ve iki ünlü isim günlerce Twitter'ın TT listesinde yer almıştı. Görüntülerin çok konuşulması sonrasında iddiaları yalanlayan Kadir Doğulu, sarmaş dolaş yakalandığı kadın ile yalnızca birkaç kelime konuştuğunu ifade etti.

İhanet olduğu iddia edilen görüntüler sonrasında ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak devreye girdi ve iddiaya göre kızının boşanacağını söyledi. Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çiftinin boşanıp boşanmayacağı merak ediliyor. Alaçatı'da bulunan bir mekanda çeşitli kadınlar ile yakın görüntüleri basına sızan Kadir Doğulu bu iddiaların doğru olmadığını belirtmişti. Sosyal medyada ise Neslihan Atagül'ün aldatıldığı konuşulmuş ve oyuncunun boşanma davası açacağı tahmin edilmişti.

Eşini aldattığı öne sürülen Kadir Doğulu ise görüntülerde yer alan kadının kendisine yakınlaşmak isteyen bir kişi olduğunu söylemiş ve o görüntülerin yanıltıcı olduğunu vurgulamıştı. Bununla beraber Neslihan Atagül dışında imam nikahlı başka bir eşi olmadığını da açıklayan Kadir Doğulu dikkatleri üzerinde toplamıştı. Ünlü çiftin gündem olması sonrasında Neslihan Atagül'ün ise yakın çevresine görüntüler hakkında konuştuğu ve bu görüntülerin gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma olduğunu anlattığı söyleniliyor.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Söylemezsem Olmaz programında ise ünlü çiftin evliliği hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı ve Onur Akay yayına bağlanarak Neslihan Atagül'ün annesi ile konuştuğunu ifade etti. Neslihan Atagül'ün annesinin kızının ayrılacağını söylediğini açıklayan Onur Akay bu iddiası sonrasında magazin gündeminde büyük bir yankı uyandırdı. Çiftin sonraki dönemde nasıl bir karar vereceği araştırılırken Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Editör: Ecehan Acar