Pek çok ünlü ismi başrolde buluşturan Ateş Kuşları isimli televizyon dizisi projesi ATV ekranlarının sevilen bir dizisi olarak öne çıkıyor. Yayın hayatına cuma akşamlarında başlayan dizi aynı günde ekran ömrüne devam etmişti. Başrollerde Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Burak Tozkoparan ve Hande Soral gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yurt dışında da oldukça etkili.

Hem Türk dizi sektörü hem de Ateş Kuşları dizisi ekibi adına projenin yurt dışında da adından söz ettirmesi önemli bir gelişme olarak görülüyor. Yurt dışı ile beraber Türkiye'de de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Ateş Kuşları dizisi sıklıkla sosyal medyada gündemde yer alıyor. Dizi yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının dikkatini çekiyor ve bu durum sosyal medyada yazılan yorumlara da yansıyor. Özellikle Almanya'da oldukça başarılı sonuçlar elde eden dizi Bozdağ Film imzalı olarak ekranlarda yer alıyor.

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

ATV ekranlarında sevilen dizisi olan Ateş Kuşları isimli proje Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre son bir ayda en çok izlenen diziler arasında bulundu. Pek çok uluslararası yapımı geride bırakan Ateş Kuşları dizisi en çok izlenen projeler arasında ilk sıralarda yer aldı. Elde ettiği başarıyla adımdan söz ettiren Ateş Kuşları Her cuma akşamında izleyici ile buluşmaya ve ülke sınırlarını aşmaya devam ediyor.

Hande Soral kimdir, kaç yaşında, Ateş kuşları Mercan kimdir, gerçek adı nedir?

Ünlü oyuncu Hande Soral isimli oyuncu Ateş Kuşları dizisinde Mercan isimli karaktere hayat vermektedir. Bugüne kadar yer aldığı diziler ve katıldığı programlar ile dikkat çeken güzel oyuncu ekranların aranılan yüzüdür. Bursa İnegöl'de 2 Şubat 1987 tarihinde dünyaya gelen ünlü ise İnegöl Turgut Alp Anadolu Lisesi’ni tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde okuyan Hande Soral kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral'ın ablasıdır.

Editör: Ecehan Acar