Aile isimli televizyon dizisi projesi yayın hayatına başladığı günden bu yana Show TV ekranlarına damga vuruyor ve rakiplerinin önüne geçiyor. Önemli ve kayda değer bir üstünlük ortaya koyan Aile isimli dizi projesi özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde dikkat çekici reyting oranları elde ediyor. Hayranları tarafından beğenilerek izlenen Aile dizisi 10 bölümünü geride bıraktı ve 11. Bölümünü ekranlara taşımak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Show Tv ekranlarında yayınlanan bölümde çok önemli olaylar meydana gelmiş ve başarılı oyuncu Ushan Çakır tarafından hayat verilen Ati karakteri senaryo gereği diziye veda etmişti. Söz konusu dizi projesinde başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Ushan Çakır, seyirci grubunun ilgisini çeken karakterler arasında yer alıyordu.

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Ati isimli karakterin stratejik zekası olmasa da bazı zamanlarda cesur çıkışlar yapması ile biliniyordu. Bununla beraber Ati karakteri lüks bir yaşama sahip olması ile de dikkat çekiyordu.

Dizi hayranları ise Ushan Çakır gibi oldukça tecrübeli bir oyuncunun diziden ayrılması sebebi ile üzüntü duyuyor. Fakat sonraki haftalarda oyuncunun canlandırdığı karakterin bir süre daha flashback sahneler ile dizide yer alacağı düşünülüyor. Diğer taraftan oyuncunun henüz yeni teklifler almaya başlaması ise Çakır’ın hayranlarını üzen bir gelişme olarak görülüyor.

Ünlü oyuncu Ushan Çakır, Aile isimli dizi projesine 10. Bölümde veda ederek pek çok ismi üzüntüye boğdu. Bir grup izleyici ise Ati isimli karakterin hikayesinin dizide devam etmesi halinde projeye katkı sağlayabileceğini düşünüyor. Karakterin diziye veda etmesine üzülen izleyici, Ati karakterinin diziye vedasının erken olduğu yönünde hemfikir. Oyuncu ise Aile dizisinden ayrıldıktan sonra yeni filmi için hazırlık yapmaya başladığı yönünde güncel bilgileri seyirci kitlesi ile paylaştı.

Editör: Ecehan Acar