Genç oyuncu Yüsra Geyik, Aile dizisinde hayat verdiği Yağmur karakteriyle iş hayatında büyük bir risk almıştı. Ünlü isim 15 sene boyunca Arka Sokaklar dizisinde performans sergilemiş ve ev kızı imajı ile milyonların hayranlığını kazanan bir isim olmuştu. Yüsra Geyik yetenekleri ve sempatikliği ile dikkat çekmiş ve ekran önünde milyonlarca izleyici karşısında büyüyen birisi olmuştur. Bu şekilde olunca oyuncunun farkı rollerde performans sergilemesi risk olarak yorumlanmıştı.

Yüsra Geyik Arka Sokaklar isimli uzun soluklu projeden kendi isteğiyle ayrılmış ve daha sonra kendisini farklı projeler ile geliştirmişti. Aile dizisinde etkili isimlerden biri haline gelen Yüsra Geyik kısa süre içerisinde adından söz ettiren bir oyuncu haline gelmişti. Oyuncu Yağmur karakteri ile Serenay Sarıkaya'nın hayat verdiği Devin karakterinin kardeşi olarak izleyici ile buluşmuş ve bu dizide başarılı bir sezona imza atmıştı.

Oyuncu adına Aile dizisinde Yağmur isimli karaktere hayat vermek büyük bir risk olmuş ve bu riskin sonuçları merak edilmişti. Yüsra Geyik için Arka Sokaklar dizisi sebebiyle pek çok izleyici ev kızı gibi yapıştırmalar yapıyordu ve Yağmur karakteri ise bu imajdan çok farklı bir yerde bulunuyordu. Aile dizisinde canlandırdığı Yağmur karakteriyle düzensiz bir hayatı bulunan, uyuşturucu sorunları yaşayan ve erkeklerle para karşılığı birlikte olan birine hayat veren Yüsra Geyik bu seçimi ile risk almıştı.

Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak? Üç Kız Kardeş Kartal Dizide Önemli Bir Karakter! Hangi Olaylar Yaşanacak?

Özellikle kadroda yer alan ünlü isimler sayesinde televizyon ekranlarında damga vuran Aile dizisi ilk sezonu 13 bölüm ile tamamladı ve dikkatleri üzerine çekti. Yüsra Geyik ise yağmur karakterinin zorluklarına rağmen başarılı bir sezon geçirdi ve düşüncelerine cesur bir şekilde aktardı. Ünlü oyuncu katılmış olduğu davette kıyafet seçimi ve güzelliği ile adından konuşturdu ve diziden çok memnun olduğunu aktardı. Çok güzel bir sezon geçirdiklerini, her şeyin çok güzel gittiğini ve mutlu olduğunu belirten ünlü oyuncu her şeyin böyle devam etmesini istediğini açıkladı.