Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik bir açıklama yaptı. Ziraat Bankası, Türk Telekom iş birliğiyle emekli maaşını banka üzerinden alanlara özel bir kampanya duyurdu. Emekli maaşı Ziraat Bankası aracılığıyla alan vatandaşlara, Türk Telekom'dan 12 aylık taahhüt süresiyle aylık 90 TL'ye yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma imkanı sunulacak.

Kampanyaya Nasıl Katılabiliriz?

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Kampanya kapsamında sunulan aylık sabit ücret indiriminden faydalanabilmek için Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan ve Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesini kullanan müşterilerin Türk Telekom'a ait 5555 numarasına SMS göndererek "ZIRAAT [Boşluk] T.C. Kimlik Numarası" yazmaları veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Ziraat Emekli Fırsat 5GB tarifesiyle yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma imkanı sunulmaktadır. Tarifenin taahhütsüz aylık ücreti, yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 160 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 175 TL olarak belirlenmiştir.