Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yapmış olduğu gibi, kampanyada nakit ihtiyacını giderebilmek için 40000 TL'ye kadar nakit kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, pazartesi gününden sonra başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere düşük faiz oranları ile kredi verilecek. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğunuz, duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler bireysel müşteri olması istenmektedir. Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar, özellikle internet bankacılığı uygulamaları kullanarak 7 24, bu bankalar istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabiliyor. 

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda emekli maaşları bu banka üzerinden alınması istenmektedir. Emekli olmayan vatandaşlar, sigortalı olarak bir işyerinde çalışıyorsa, son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması istenmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvuruyla birlikte sizlerde kredi başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve onaylanan kredinizi aynı gün içinde istediğiniz zaman kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası Başvurusu Nasıl yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar ise en yakın banka şubesine giderek kolay bir şekilde başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ziraat Bankası şubelerine giderken kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte başvurunuzu yapabilecek ve onaylanan kredinizin ne kadar olduğunu görebileceksiniz.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubeleri haricinde, bankanın resmi internet sitesi üzerindeki kredi başvuru formunu doldurarak veya banka müşterisi olan kişiler internet bankacılığını kullanarak kredi başvurusunda bulunabiliyor. Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 3 ayı ertelemeli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredilerini aynı gün içinde alabiliyorlar.