Ziraat Bankası, hesabı olan ve banka kartı kullanan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Nakit ihtiyacı olan kişilere gelir belgesi olmadan kredi imkanı sunan bu kampanyada, başvuru sonrası kredi ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştiriliyor. Düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, son 7 gün içinde başvuru yapacak olan herkese kredi verileceğini belirtti.

Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor! Enflasyon Verileri ile Netleşen Emekli ve Memur Maaş Zamları: İşçi Emeklilerine %22,72, Memurlara %17,38 Zam Geliyor!

İnternet üzerinden kolayca başvuruların yapılabildiği bu kampanyada, 3 gün içinde kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Düşük faiz oranları ile sunulan krediler, ihtiyaç sahibi vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası'nın yeni kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, banka hesabı olan ve banka kartı kullanan herkes başvuruda bulunabilir. İnternet bankacılığı uygulaması veya mobil uygulama üzerinden 3 gün içinde başvuru yapılabilir. 36 ay vadeli, gelir belgesiz kredi imkanı sunan bu kampanya ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Ziraat Bankası'nın internet sitesinde yer alan kredi faiz oranlarını öğrenerek, uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilirsiniz. Kampanya şartları dahilinde yapılan başvurular sonrası, kredi ödemeleri aynı gün içinde gerçekleştiriliyor. İhtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, son 7 gün içinde başvuru yaparak düşük faizli kredi imkanından yararlanabilirler.

Başvuruların internet bankacılığı uygulaması, mobil uygulama veya banka şubeleri aracılığıyla yapılabilmesi ile kolay bir işlem süreci sunan Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Editör: Vural Pars