Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar, banka tarafından yapılan resmi açıklama ile birlikte 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirerek nakit onay alabilecekleri kampanyalar hakkında bilgiler yayınlandı. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, özellikle banka hesabı olan vatandaşların ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda bu banka üzerinden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi olabileceği haberi geldi.

Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile birlikte 40000 TL'ye kadar vermiş olduğu kredilerde kendi banka müşterileri olan kişilere 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı açıklandı. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan başvurularda kredi işlemlerinden faydalanacak olan kişilere hızlı bir şekilde destek kredisi verilecek ve onaylanan bu krediler ile birlikte de aynı gün içinde hesaplarına paralar yatmış olacaktır. 

Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda banka hesapları üzerinden almış oldukları internet bankacılığı şifreleri ile birlikte aynı gün içinde kredi ödemelerini şubelere gitmeden yapabilmektedirler.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların kredi şartlarına uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yatırabilmeleri için mobil uygulamalar üzerinden destek alması gerekiyor. Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişiler internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yedi gün yirmi dört saat başvuru yapabilmektedir. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan vatandaşların da başvurularını gerçekleştirerek, kredi alabilecekleri bu kampanyalarda 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli 100 bin TL'ye kadar ise 24 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Banka hesabınızın olması durumunda internet bankacılığı uygulaması sizlere kolay birşekilde başvuru yapma imkanınız dan faydalanmanıza olanak sağlayacaktır.