Ziraat Bankası, kendi bankası üzerinden ihtiyaç kredi başvurusu yapmayı isteyen vatandaşlar için müjdeli haberi son dakika olarak duyurdu. Ziraat Bankası, en son duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurusu yapmak isteyen kişiler için, 100.000 TL'ye kadar ödeme yapmayı planlamaktadır.

Ziraat Bankası, önemli bir kamu bankası olmasından dolayı vatandaşlara devlet destekli olarak bazı kampanyalara imza atabilmektedir. Bu durumda güncel olarak ihtiyaç kredilerine yönelik yeni bir kampanya başlangıç verilmiştir. Acil olarak ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak vatandaşlar için daha önceleri düşük limitli olarak kredi onayı veren Ziraat Bankası, sigortalı olarak çalışmakta olan ve emekli olan vatandaşlar için yüksek limitli ve gelir belgesi sunmadan kredi verilebileceğini açıkladı. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden ve de sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama ile birlikte kredi kampanyası başlatıldı.

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisine başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, 36 aylık vadeli ve de 3 ay ertelemeli olacak şekilde kullanabilecekleri kredi kampanyasına katılım sağlamak istiyorlar ise bu bankanın kredi politikalarına göre uygun bir müşteri olması gereklidir. Müşterilerin banka kredi notunun 1100 puan ve üzerinde olması durumunda ihtiyaç kredisi için imkanlar açıktır. Banka kredi notunun düşük olduğu kişilere de emekli kefil ya da memur kefil ile beraber, ayrıca ipotek ile birlikte yüksek düzeyli limitli ihtiyaç kredileri kullandırılabilmektedir. T. C. vatandaşı olan ve de 18 yaşından büyük olan her vatandaş kampanyaya katılım gösterebilir ve kredi başvurusunda bulunabilmektedir. 

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu 

Ziraat Bankası aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşların en yakın Ziraat Bankası şubesine başvuru yaparak kimlik ve gelir belgelerini sunduktan sonra kredi başvuruları içn gerekli işlemler başlayacaktır. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisine başvuru yapacak kişiler, zaman kaybetmeden banka şubesine gitmeden işlem yapmak için ise bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak başvuru işlemlerini buradan yapabilmektedir.

Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

devletten-nakit-icin-atak-bankalardaki-sikintili-olan-emeklilere-kamu-bankalari-50000-tl-odeme-y-1280x720-3

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurarak işlem yapacak olan vatandaşlar, SMS ile kredi sonucunu alabilmektedir ve onaylanan krediyi de zaman kaybetmeden hemen banka hesabına aktarabilir. Acil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, Ziraat Bankası aracılığı ile işlem yapmak istiyorlar ise banka şartlarına uygun olmaları gereklidir.