Banka üzerinden kredi başvurusu yaptığınız da sizlere anında sonuç verilecektir. Resmi internet sitesinden de yapılan bu kredi kampanyası duyurusu son zamanlarda oldukça fazla tercih ediliyor. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Ziraat Bankası pandemi döneminde bireysel kredi kampanyası yapan bankaların başında geliyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bu bankanın yeni yaptığı kredi kampanyasına katılabilmesi için banka şubeleri ve İnternet üzerinden başvuru yapabilecekler. 25000 ve 50000 TL kredi başvurusu yapacak kişiler için ayrıca başvuru şartları da yayımlandı. İşte başvuru şartları...

Kredi Başvuru Şartları Belli Oldu

Kredi başvurusu yapmak için bankanın uyguladığı şartlara uygun olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler, bankanın belirlediği bu şartlara uygun müşteri olması gerekli. Banka 18 yaşından büyük ve 70 yaşından küçük olan kişiler için bu kredi kampanyasını başlattı. Başvuru yapacak kişilerin bankalar ile arası iyi olması gerekmekte. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler kredilerini anında kullanması için banka kredi notu da önemlidir. Kredi notu düşük olan kişiler onay almaları için bu bankadan maaş alması gerekiyor. Sizlerde şartlara uygun olmanız durumunda bu kredileri alabilmeniz in başvuru yapabileceksiniz. 

Bankaya Gitmeden Kredi Başvurusu 

Ziraat Bankası kredi başvurusu internet sitesi üzerinden yapılıyor. Ziraat Bankası üzerinden alacağınız bu kredi için internet üzerinden başvuru yaparsanız, bu başvuru yapan kişilerin ön onay alacağını söyleyebiliriz. Kredi sonucu uygun olan kişiler başvuru tamamlanması için banka şubelerine evrakları ile gitmesi gerekiyor. Evraklarınızı bankaya verdikten sonra banka uygun bulursa ön onay alınan kredi kullandırılır. Kredi başvurusu yapacak kişiler, ayrıca banka şubelerine giderek de kredi başvurusu yapacaklardır. İhtiyaç kredisi başvurusu online yapmak isteyenler, kredilerini internet bankacılığı üzerinden yapabileceklerdir. 

Online İnternet Bankacılığı Kredisi Nasıl Alınır? 

İnternet bankacılığı üzerinden kredi için banka hesabınızın olması ve bu hesap üzerinden şifre  almanız gerekiyor. İnternet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden şifre ve TC kimlik ile giriş yaparak kredi kullanabilirler. Onaylanan kredi hesabınıza yatacaktır.