Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Duygu yüklü bir fragman Yargı dizisi için paylaşıldı ve seyirci kitlesi izledikleri karşısında gözyaşlarına boğuldu. Hukuk temalı muhteşem dizi Yargı pazar akşamında sezon finali bölümünü ekranlarda yayınlayacak. Usta senarist Sema Ergenekon yine çok başarılı bir iş ortaya çıkardı ve dizi hayranlarını şaşırtacak bir bölüm hazırladı. Savcı Ilgaz'ın ölümü sonrasında hem Ilgaz'ın yakınları Ceylin, Eren hem de izleyici grubu çok üzülmüştü. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi Yargı dizisinde 2 sezon boyunca çok başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti. Yarın akşam sezon finali bölümünü yayınlayacak olan söz konusu dizi projesi 63. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Peki Yargı dizisi 63. bölüm ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacak?

Büyük bir ilgiyle izlenen Yargı isimli dizi projesi Ay Yapım imzalı olarak Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak ve sezon finali bölümünü hayranlarıyla buluşturacak. Yargı dizisi sezon finali bölümü ile kanalda ekranlarında yayınlanacak ve duygu yüklü saatler yaşanacak. Söz konusu dizi projesinin sezon finali bölümünün çok konuşulacağı tahmin ediliyor ve yayınlanan fragmanlar izleyici grubunun ilgisiyle karşılaşıyor. Seyirci kitlesi fragmanı izledikten sonra Ilgaz'ın öldüğüne biraz daha ikna oldu fakat gelecek sezonda senaristin ters köşe yapabilme ihtimali de bulunuyor. Zira Yargı dizisinin 3. sezonda Ilgaz olmadan devam etmesi zor bir seçenek olarak görülüyor.

Tanıtımda Ceylin'in Eren'den Ilgaz'ın bir kıyafetini istediği görülüyor ve daha sonra Ceylin gözyaşlarına boğuluyor. Yaşanacak olan olaylar sonrasında seyirci kitlesinin duygu yüklü bir bölümünü beklediği görüldü. Ali Bilgin rejisi ve Sema Ergenekon'un usta kalemi ile buluşan dizinin başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi çok başarılı iki oyuncu yer alıyor. Bunun yanı sıra Merve Ateş, Zeynep Atılgan, Onur Özaydın, Nilgün Türksever, Şükran Ovalı, Nilgün Türksever gibi isimler de dizide performans sergiliyor.

Editör: Ecehan Acar