Sezon başından beri pazar akşamlarına damga vuran Kanal D dizisi Yargı, belki de en önemli bölümünü dün gece hayranları ile buluşturdu. Seyirci karşısına nefes kesen sahneler ile çıkan dizi projesi izlenme rekorları kırdı. Başsavcı Turgut Ali'nin Ilgaz savcıyı sırtından vurması ve daha sonra Ilgaz'ın öldüğünün söylenmesi magazin gündeminde yer aldı. Peki Yargı Ilgaz öldü mü, neden ve nasıl öldü?

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Yayın hayatına başladığı günden bu yana Ilgaz ve Ceylin karakterlerinin adalet için verdikleri çabayı ekranlara taşıyan ve başlarına gelen olayları izleyici ile oluşturan Yargı dizisinin 62. yeni bölümü 30 Nisan 2023 tarihinde izleyici ile buluştu. Peki Yargı dizisi 62. bölüm özeti nedir, neler yaşandı, hangi olaylar oldu? Bölümün en önemli sahnesi final kısmında yaşandı ve başsavcı Turgut Ali neden kötülükler yaptığını Ilgaz'a itiraf etmesi sonrasında kızının kurtulması için onu iki defa sırtından vurdu. Kızının yaşaması için çok az bir süre kaldığını ifade eden Turgut Ali gerekli parayı bulamadığını ve hiçbir yolu kalmadığını söyledi.

Sırtından yediği 2 mermi ile yere yığılan Ilgaz Savcı, daha sonra Turgut Ali'nin işbirlikçisi olan Ömer tarafından konteynera atıldı ve telefonundan bir mesaj yazıldı. Ilgaz'ın telefonundan Eren başkomisere atılan mesaj sayesinde Ilgaz'ın yeri tespit edildi. Hikaye Turgut Ali'nin kızını kurtarmak için yanlış yola sapması ile başladı ve Ilgaz'ın vurulması seyirci grubunu çok üzdü. Turgut Ali rüşvet almasının nedenini açıkladı ve Ilgaz'ın kendisine merhamet ile yaklaşmasını kabullenemedi. Ilgaz’ın arkasını dönmesi sonrasında sırtına iki el ateş eden Turgut Ali, Ömer ile konuştu ve daha sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etti. Seyirci kitlesi ise gelecek hafta pazar günü neler yaşanacağını merak ediyor ve Yargı Ilgaz’ın gerçekten ölüp ölmediğini araştırıyor.

Editör: Ecehan Acar