Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Yeni bölümü ile beraber 2. sezona veda edecek olan Yargı dizisi Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında hayranları ile buluşuyor. Projenin 63. yeni bölümü 7 Mayıs Pazar akşamında ekranlarda yer alacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi 2 başarılı ismin başrolde yer aldığı dizinin 3. sezonda da devam edeceği açıklanmış ve seyirci grubu bu bilgi karşısında büyük bir memnuniyet duymuştu. Diğer taraftan dizinin erken sezon finali yapacak olması da dizi hayranlarını üzdü. Söz konusu dizi projesinin mayıs ayının 1. haftasında normal zamana göre 3-4 hafta daha erken bitecek olması Yargı hayranlarını mutlu etmedi.

Dizinin son yayınlanan bölümüne damga vuran olay ise elbette Savcı Ilgaz'ın Turgut Ali tarafından vurulması olmuştu. Pişmanlığını dile getiren ve kötülükler yapmaya mecbur bırakıldığını anlatan Turgut Ali Ilgaz'ın kendisine merhametle yaklaşması sonrasında arkasını  döndüğü anda ona sırtından iki el ateş etmişti. Dizide Savcı Ilgaz'ın öldüğü gösterildi fakat senarist Sema Ergenekon'un bir sürpriz yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu. Ilgaz konusunun diziye hareket katmak için yapıldığı düşünülürken Kaan Urgancıoğlu'nun diziden ayrılması ise kabullenilemiyor. Ilgaz karakterinin 3. sezonda bir şekilde hikayenin parçası olması bekleniyor ve seyirci kitlesi savcı Ilgaz’ın ölümünü kabul etmek istemiyor.

Kanal D ekranlarında 2 sezondur izleyici ile buluşan Yargı isimli televizyon dizisi projesinde savcı Ilgaz karakterinin ölmüş olması dün akşam ekran başında olan izleyicileri şaşkınlığa sürüklemişti. Yargı dizisinin hayranları bu karakterin kolay kolay diziden ayrılamayacağını belirtirken işin içinde bir oyun olabileceğini de düşünmeye başladı. Dizinin yeni sezonundan yayınlanan fragmanda ise Ilgaz'ın defnedileceği görüldü ve sevenleri yasa boğuldu. Projenin sezon finalinde acı dolu anlar yaşanırken sevenleri tarafından defnedilecek olan Ilgaz da gündemde yer aldı.

Editör: Ecehan Acar