İkinci sezonunu dün akşam görkemli bir sezon finali bölümü ile tamamlayan Yargı dizisi tüm akşam boyunca Kanal D ekranlarına damga vurdu. 63. yeni bölümü ile sezon finali yapan ve pazar akşamı nefes kesen bir bölümü ile dizi hayranları karşısına çıkan Yargı seyirci grubuna bu şekilde kısa süreliğine de olsa veda etti. Oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler ise söz konusu dizi projesinin 3. sezon öncesinde bazı açıklamalarda bulundu ve dikkat çekti. Sizler için haberinizin devamında Yargı dizisinin 3. sezonu öncesinde dizi oyuncularının yapmış olduğu açıklamaları ve merak edilenleri yazdık.

Usta oyuncu Cezmi Baskın Yargı dizisinin hikayesinde Merdan isimli karakteri hayat veriyor ve sergilediği güçlü oyunculuk performansı ile izleyici grubunu büyülüyor. Dizinin 3. yeni sezonu ile ilgili hissettiklerini paylaşan Cezmi Baskın geçtiğimiz sezonların kendisi için çok keyifli olduğunu anlattı. Prodüksiyon ve teknik ekibin çok anlayışlı ve çok kibar olduğunu açıklayan ünlü isim seyirci grubundan da çok iyi dönüşler aldıklarını söyledi. bu sezonun iyi bir şekilde geçtiğini ve memnun olduğunu belirten Cezmi Baskın 3. sezon için de Yargı dizisi hayranlarının heyecanlı ve mutlu olduğunu anlattı. Aynı şekilde ve iyi reyting oranları alarak yollarına devam etmeyi umduklarını ifade eden başarılı oyuncu Cezmi Baskın herkese selamlarını ileterek konuşmasını tamamladı.

Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor! Kirli Sepeti Dizisinde Hazin Son! Diziye Yeni Biri Katılıyor Ama Diğeri Ayrılıyor!

Başarılı oyuncunun Nilgün Türkseven ise dizi hikayesinde Laçin karakterine hayat veriyor ve yeni bölümlerde ilgi çekerek izleniyor. Karakterin nerelere gideceğini ve üçüncü yeni sezonda neler olacağını anlatan Nilgün Türkseven bu sezonun kendisi için şahane olduğunu ifade etti. Laçin’in eski sezona göre daha az ağladığını ancak çok tedirgin olduğunu ifade eden Türkseven önümüzdeki sezonda daha çok gülmeyi umduğunu ifade etti.

Editör: Ecehan Acar