İkinci sezonunu da çok başarılı bir şekilde Kanal D ekranlarında tamamlayan Yargı isimli dizi projesi 63. yeni bölümünü ekranlara taşıdı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolde partner olarak performans sergilediği dizide başarılı oyuncu Uğur Aslan da Eren Komiser karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu 2 sezon boyunca çok başarılı bir süreç geçirdi ve oyuncunun dizinin 3. sezonunda kilit bir rolde olacağı ilgisine ulaşıldı.

Sevilen oyuncu Uğur Aslan, Yargı dizisinin senaristi olan Sema Ergenekon ile evli olmasına rağmen daha önce vermiş olduğu bir röportajda gelecek bölümler hakkında kendisinin de bilgisinin olmadığını anlatmıştı. 2 sezondur çok başarılı bir süreç geçiren ünlü oyuncu, Yargı dizisinde seyirci kitlesi için vazgeçilmez isimlerden biri olarak yer alıyor. Ünlü isim Yargı dizisinde iyi bir ekip çalışması yaptıklarını anlattı ve dikkatleri üzerinde topladı.

Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor Çöp Adam, Yabancı Dizi Hayranlarının İlgisini Çekiyor

Dizinin 2. sezonunun seyirci kitlesi ve tüm ekip ile beraber çok güzel geçtiğini anlatan ünlü oyuncu Uğur Aslan dizi hikayesinin her bölüm daha da ivme kazanarak devam ettiğini söyledi. Seyirci grubundan çok güzel yorumlar aldıklarını belirten ünlü oyuncu artık seyirci kitlesi ile iyice kenetlendiklerini düşündüğünü de açıkladı.

Diğer dizilere bakıldığı zaman özellikle uzun süren projelerde seyirci kitlesinin bir noktadan sonra hikayeden kopabildiğini açıklayan ünlü oyuncu Uğur Arslan bu durum Yargı dizisinde ise hiç yaşanmadı dedi. Bu durumun sebebi olarak ise Sema Ergenekon’u işareti eden ünlü oyuncu her yeni bölümde izleyici grubunu heyecanlandıran olayların yaşandığını ve her yeni bölümü sürprizlerle dolu geçtiğini anlattı.

2. sezonun Eren Komiser açısından zorlu geçtiğini ifade eden Uğur Arslan karakterin yolculuğunun yeni sezonda da daha heyecanlı bir hale geleceğini ifade etti. Yargı dizisinin geçirdiği tüm süreç boyunca emeği geçen ve kendilerini hiç yalnız bırakmayan seyirci grubuna da teşekkürlerini ileten ünlü isim dikkatleri üzerinde topladı.

Editör: Ecehan Acar