Yapı Kredi Bankası son dakika olarak yapmış olduğu kampanya haberi ile birlikte 50.000 TL'ye kadar yeni bir nakit kampanyası başlattığını duyurdu. 18 yaşından büyük olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kişiler başvuru yaparak sonuç alabilir. Ekonomik sıkıntı yaşayan çalışan ve emekli olan kişiler için hazırlanan Bu kampanyada banka kredi politikalarına uygun olan kişilere 50.000 TL ödeme hızlı bir şekilde yapılacak. Başvuru yapmak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit kampanyasından işlem yapabilir ve başvuru sonrasında vermiş olduğunuz kimlik numarası ile sorgulama sonucu sizlere bildirilir. 

Yapı Kredi Bankası 50.000 TL ödeme almak isteyen vatandaşlar için yapmış olduğu Bu kampanyada bazı şartlar oluşturdu. Başvuru yaptıktan sonra bu şartlara uygun olup olmadığını kontrol edilecek ve sizlere 50.000 TL 36 ay vadeli dilerseniz de ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli olan Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler banka şubelerine gidecek zamanı yoksa oturdukları yerden de hızlı bir şekilde işlem yapabiliyor.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Bankanın yapmış olduğu Bu kampanyada en kolay kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesi olan SMS ile kredi başvurusu kampanyasına katılmak isteyen kişiler Yapı Kredi Bankası şubelerine giderek yapabileceği işlemleri sms ile başvuru yaparak da yapabilecek. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek aralarda boşluk bırakmak şartı ile bireysel t.c. kimlik ve aylık geliri yazarak bu mesajı 4411 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Gönderilen mesaj sonrasında 5 dakika içerisinde sizlere sonuç gelir ve onaylı tutar size hemen hesabınıza yatar.

IMG_20211124_152954

Banka hesabı olan kişiler için ise Yapı Kredi bankası'nın kendini mobil uygulaması olan Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden internet bankacılığı kredisi veriyor. 50.000 TL'ye kadar ihtiyacı olan kişiler Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına girerek buradan kredi başvurusu yapabilir onaylanan tutarı şubelere gitmeden hesabına yatırabilir.

Yapı Kredi Bankası şubelerinden Yapı Kredi bankası ATM'sinden ve müşteri hizmetleri numarasını arayarak da hem kredi başvurusu yapabilir hemde yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonucunu öğrenebilirsiniz. Detayları öğrenmek istiyorsanız ve güncel faiz oranları hakkında bilgi almak istiyorsanız bankadan resmi internet sitesine girebilirsiniz.