Yalı Çapkını yayınlandığı ilk günden itibaren efsaneler estirmeye ve reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Hep heyecanlı hiç merak uyandıran bir oyuncuları ile oldukça ilgi çeken dizide hem oyuncuların performansı hem de dizinin senaryosu büyük ilgi görürken aynı zamanda son bölümde gerçekleşen yeni transferlerde Yalı Çapkını seyrini oldukça değiştireceğine benziyor.

 Çok geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve oyuncuların performansını da çok güçlü olduğu yalı şapkanı Star ekranlarını her Cuma süslerken aynı zamanda bu bölümde iki yeni oyuncunun transfer edilmesi ile birlikte hikâyenin serüvenlerinin bambaşka değişmesine yol açtı. Diziyi takip edenler her ne kadar Seyran ve Ferit aşkını merakla beklese de yeni serüvenlerin gerçekleşmesi ve yeni olayların gelişmesi ile birlikte daha çok merakla diziyi takip etmeye başladı.

Seyran Ve Ferit Aşkına Yeni Gündemler!

Yalı Çapkını dizisine bu hafta Mine Tugay’ın Defne karakteri ile dahil olması dizinin seyrini hem değiştirirken hem de yepyeni bir Yalı Çapkını senaryosunu da gündeme getirdi.

Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi! Ruhun Duymaz Dizisi Final Mi Yapacak? Üzücü Haber Geldi!

Mine Tugay’ın Defne karakteri ile diziye katılması ve dizinin seyrini değiştirmesinin ardından, dizinin hayranları da büyük bir merakla diziyi takip etmeye başladı.

Defne karakterinin yanı sıra Efe karakterinin de diziye girmesi ve Seyran’a yeni tekliflerin getirilmesi karşısında izleyicilerin esas Yalı Çapkını şimdi başlıyor, yorumlarına neden oldu. Dizinin bu denli sevilmesi ve Seyran ve Ferit’in bu denli yakıştırılmasının ardından gelişen olay ve serüvenler eşliğinde Ferit ve Seyran’ın arası yeniden mi açılacak? Defne ve Efe’nin planı tutacak mı?

Oldukça fazla takip edilen ve ilgiye maruz kalan dizide bu bölümde yaşananlar şaşırtıcı bulunurken Seyran’ın aldığı yeni tekliflerin de gündemde olması izleyicilerin de kafasını karıştırdı.