Bu sezona muhteşem bölümleri ve güçlü oyunculuk performansları ile adeta damga vuran Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesi Star TV ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Yalı Çapkını sayesinde Star TV uzun bir süredir ve hatta uzun yıllardır elde edemediği reyting oranlarını elde etmiş ve çok başarılı bir süreç ortaya koymuştu. Dizi 2022-2023 sezonunun en başarılı yapımı olmuş ve kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesiyle yoluna devam etmişti. Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisi dizide başarılı performansları ile göz doldurmuş ve milyonları etkilemişti.

Yalı Çapkını dizisi 36. yeni bölümünü yayınlayarak cuma akşamında seyirciye kitlesine veda etti ve final sahnesi ile proje çok konuşuldu. Akıllardan ve kalplerden çıkmayacak olan bir final sahnesine imza atan Yalı Çapkını dizisi ilgi çekici bölümü ile ekranlarda yer aldı. Ferit vurulması sonrası Serra'nın kollarında yaşam savaşı verdi ve izleyici grubu Ferit’in vurulduğunu gördükten sonra büyük bir üzüntü yaşadı. Seyirci kitlesi de sosyal medyada bu sahneden ne kadar çok etkilendiklerini yazdı ve Ferit'in iyileşmesini istediklerini belirtti. Özellikle ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu tarafından hayat verilen Seyran karakterinin çığlıklarının ne kadar gerçekçi olduğu gözlerden kaçmadı ve genç oyuncunun performansı beğeni topladı.

ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor ATV'den üzen haber! Ateş Kuşları final yapıyor

Pek çok dizi hayranı Yalı Çapkını isimli dizide Afra Saraçoğlu tarafından canlandırılan Seyran karakterinin çaresizce bağırmasını hiç unutmayacaklarını belirtti. Türkiye Seyran ve Ferit'in yaşadıkları sebebiyle gözyaşlarına boğuldu ve tüm ekip övgü yağmuruna tutuldu. Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları oyunculuk performansları ile hafızalara kazındı ve beğeni topladı.

Özellikle final sahnesi ile çok konuşulan Yalı Çapkını dizisi Ferit'in vurulduğu an ile izleyici grubunu büyüledi. Final sahnesinde kullanılan renkler, dokular, Gaziantep Kalesi, oyuncuların mükemmel oyunculuğu, Cem Adrian'ın mükemmel müziği, çekim açıları ile çok güzel bir sezon finali bölümü yayınlayan dizi muazzam bir başarı ile sezonu noktaladı.

Editör: Ecehan Acar