Bu sezona adeta damga vuran Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesi Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Bugüne kadar 21 bölümünü yayınlayan söz konusu yapım, her cuma akşamında heyecanlı bir şekilde takip ediliyor. Dizi hayranları ise deprem sebebiyle bir süreliğine yayın hayatına ara verme durumunda kalan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünü izlemek için sabırsızlanıyordu. Hikaye ilerlediği zaman Yalı Çapkını dizisine duyulan bağlılık da artıyor ve karakterler ile empati kuruluyor. Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi hem usta hem de genç isimlerin bir arada başrolde bulunduğu dizi projesinde Emre Altuğ, Gülçin Şantırcıoğlu ve Şerif Sezer gibi oyuncular da performans sergiliyor.

Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü! Yargı'da İpin Ucu Kaçtı! Ilgaz ve Ceylin'e Ayrılık Gözüktü!

Seyirci kitlesi Yalı Çapkını isimli televizyon dizisi projesinin her bölümünü ve her sahnesini dikkatli bir şekilde takip ediyor. Hikayenin hızlı bir şekilde akmasından da memnuniyet duyan seyirci grubu projenin her yeni bölümünü sabırsızlık içerisinde takip ediyor. Sosyal medya hesaplarında da dizinin bölüm finali sonrasında çeşitli paylaşımlar yapılıyor ve gelecek bölümler hakkında tahminler yazılıyor. Dizi hayranları yayınlanan bölümün etkisinden kurtulamadıklarını belirtiyor ve sonraki bölümde yaşanacak olan gelişmeleri öğrenmek istiyor.

Cuma akşamlarında söz konusu dizi projesinin yeni bölümünü izleyen seyirci grubu ertesi gün ve hatta birkaç gün daha izninin etkisinden çıkamadıklarını belirten yorumlar gerçekleştirdi. Bu durum da Yalı Çapkını dizisinin ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyan bir gelişme olarak yorumlandı. Ünlü isimlerin dizide sergiledikleri oyunculuk performanslarının etkili olduğu ve senaryonun çok başarılı bir şekilde yazıldığı seyirci yorumlarından anlaşılıyor. İzleyici grubu konsept olarak da dizi projesinin doğru yolda olduğunu ortaya koyuyor ve diziyi çok seviyor.

Yeni bölümün etkisinden kolay kolay çıkamadıklarını belirten seyirci kitlesi, bu şekilde diziyi çok başarılı bulduklarını belirtti ve sonraki bölümleri izlemek için sabırsızlandıklarını açıkladı.