13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Vakıfbank, yapmış olduğu açıklamada emekli vatandaşları 10 maaş kadar nakit ödemesi yapacağını duyurdu. Son dakika kampanyası böylelikle başladı. İşte detaylar ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında...

Kamu bankası olarak faaliyet gösteren Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi çekecek olan yurttaşlar, 5 dakika içerisinde Kredi neticelerini öğrenebilecekleri yeni kredi kampanyasına böylelikle katılım sağlayabilecek.

Acil nakit paraya sıkıştıysanız ve Vakıfbank üzerinden maaşınızı alıyorsanız o halde çok hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlayacak vatandaşlar, 5 dakika gibi kısa bir süreç içerisinde kredi neticesini öğrenebilecek ve böylelikle onay verilen tutar kadar kredi anında hesaplara yatacak.

Vakıfbank Kredi Kampanyasına Başvuru Nasıl Yapılır?

VakıfBank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre başvuru işlemlerini gerçekleştirecek yurttaşların banka şubelerini kimlikler ile beraber gitmek suretiyle emekli kredisi kullanabilecekleri öğrenildi. Banka müşterilerine maaşlarının 10 katına varacak düşük faiz oranı ile kredi avantajı sunulurken, toplamda emekli maaşlarının 22 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanım avantajı böylelikle sağlamış olacak.

gece-yarisi-aciklandi-nakit-ihtiyaci-olanlar-icin-vakifbank-20000-tl-odeme-yapacak-dertler-bitec1

Vatandaşların vakıf bankası üzerinden almış oldukları maaşlarının katlarına göre işlem gerçekleştirecek olan Vakıfbank, diğer taraftan katılımcıların diğer banka borçlarını da hesaplayarak bu borçlarını kapatılması açısından borç transferi gerçekleştirmeyi de sağlayacak. Nakit ihtiyacınızın olması halinde acil nakit kredisi başvurusu işlemlerini yapacak olan vatandaşlar, 5 dakika gibi kısacık bir süre içerisinde kredi neticesini öğrenebilecek ve böylelikle emekli kredisi 36 ay vade seçeneği ile kendi hesabına yaptırabilecek.

Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar, diğer taraftan bankanın internet sitesi ile internet bankacılığı uygulamaları üzerinden 7  gün 24 saat boyunca kredi başvuru işlemlerini yapabilir. Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden internet bankacılığına erişimi sağlayarak buradan kredi başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir ve onay verilen kredinin hafta sonu olsa dahi anında kendi hesabınıza yatırmanız mümkündür. VakıfBank'ın resmi internet sitesine erişim sağlayarak kredi başvuru işlemlerini öğrenme işlemleri ile beraber güncel faiz oranlarını da böylelikle öğrenmiş olacaksınız.

Sizlerde VakıfBank’ın müşterisi olmak ve Vakıfbank üzerinden hem maaş çekmek hem de kredi avantajından faydalanmak istiyorsanız derhal kimliğinizi alıp bir Vakıfbank şubesine gidebilir ya da VakıfBank mobil bankacılık başta olmak üzere internet bankacılığı ile çağrı merkezini kullanabilirsiniz.