Vakıfbank'tan acil bir duyuru geldi. Vakıfbank 100.000 TL'ye varan kredi imkanı ile nakde ihtiyacı olan kişilere yeni bir kampanya vereceğinin müjdesini verdi. Vakıfbank 10.000 Türk Lirası ve 100.000 Türk Lirası gelir belgesi talep edilmeden ihtiyaç kredisi veriyor. Bu ihtiyaç kredisini düşünen kişiler en yakın Vakıfbank şubesine başvurabilirler.  Bu kolay başvuru ile birlikte vatandaşların kredi notlarının uygun olması halinde başvurular kabul edilecek. Hemen hesaplarına belli olan miktar tanımlanacak. 

Başvuru Şartları Neler?

Kredi çekebilmek için Vakıfbank bankasında bir hesabınızın olması gerekli. Daha başka şartlar öngörmeyen Vakıfbank kredi vermek için müşterilere toleranslar sağlıyor. Müşteriyi zorlamayacak, kolay kredi verebilecek. Kredi notu öğrenilen vatandaşlar uygun görüldüğü taktirde hemen kredi işlemleri başlatılacak. Başvurada bulunmak için müşteri hizmetlerinin telefonla aranması, mobil bankacılık, internet şube üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilirler. Özellikle nakit ihtiyacına ihtiyaç duyan kişiler için başvuru imkanı ile oldukça kolaylık sağlayan bankada ekstra bir şart aranmıyor. Sadece kredi notunuzun iyi olması, bir hesabınızın bulunması yeterli. Bu hesap emekli, memur, işçi hesabı olabilir.  Vakıfbank hesabınız yok ise şifre alarak üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Banka müşterisi olabilmek için de online olarak internet sitesinde yer alan yönergeleri takip etmenizde yarar var. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Sunduğu Kolaylıklar Neler?

Son zamanlarda ihtiyaç kredi başvurularında da bankaların içinde bulunduğu rekabet ortamına Vakıfbank'ın da dahil olması ile birlikte diğer bankaların sağladığı bir çok kolaylığı Vakıfbank'ın da sağladığını görüyoruz. Kredi notunuzda bir sorun bulunmadığı taktirde 100.000 Türk Lirasına ya da daha fazla kadar kredi hesabınıza hemen yatırılacak. Detayları öğrenmek için bankanın müşteri hizmetleri ile görüşebilir ve uygulamaları takip edebilirsiniz.