Emekliye ve çalışanlara sıfır faizli-faizsiz nakit kredi ödemesi: Üst limit yok, Vakıfbank sabah açıkladı. Vakıfbank sabah haberi vererek birçok banka müşterisinin de yüzünde tebessüm oluşturacak nakit kredi ödemesini bildirdi. Buna göre finansal ihtiyaçları olan kişilerin aramış olduğu tüm destekler bundan sonra en güzel şekilde verilecek.

Bu sayede sıfır faizli ve faizsiz nakit kredi ödemesinden yararlanma şansına sahip olacaksınız. Üstelik banka tarafından destek sunulurken nakit kredi ödemesinde de herhangi bir üst limit yok. Tam aksine kolayca emekli ve çalışanlara yönelik nakit kredi ödemeleri de sunulacak. 

Vakıfbank Çalışanlara ve Emeklilere Müjdeyle Geldi!

Vakıfbank çalışan ve emeklileri sevindirecek müjdeyle geldi. Vakıfbank sabah haberi duyururken faizli ve faizsiz olmak üzere ardı ardına nakit ödeme işlemleri yapılmaya devam edilecek. Vakıfbank tarafından sunulacak bu tür finansal destekler sayesinde çalışan ve emeklilerde rahat bir nefes alacak. 

Kasko Sigortasının Avantajları Kasko Sigortasının Avantajları

Vakıfbank çalışan ve emeklilere yönelik fırsatlar sunmaya devam ediliyor. Vakıfbank   çalışanlara yönelik nakit kredi  ödemesi yaparken üst limiti belirlemedi. Buna göre isteyen kullanıcılar yüksek limitten bile kredi için başvuru yaparak anında kredi olanağından yararlanma şansına sahip olacak. Esnaf, emekliyi büyük bir sevince boğan Halkbank kredi desteğinden yararlanmak için mobil bankacılık ya da şube yoluna başvurarak kredinizi alabilirsiniz. 

haber24.com özel haber