Vakıfbank aracılığıyla en acil nakit para  ihtiyacı içerisinde  ve  aşırı zor durumda olan   vatandaşlar için yapılması planlanan  olan yeni kampanyada, artık gelir belgesi kullanma gereksinimi olmadan 10.000 TL ile 100.000 TL arasında acil ihtiyaç kredinizi en  kolay şekilde  kullanabilme fırsatınız kampanya kapsama süresi boyunca bulunmaktadır.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Nakit ihtiyacı içerisi içinde boğulmuş olan vatandaşlar, Vakıfbank şubelerini kullanarak  ek olarak da Vakıfbank’a ait olan kurumsal internet sitesi üstünden  istedikleri zaman yapabilecekleri başvurular ile  hızlıca  ve en kolay şekilde  kredi sonucunu öğrenebilmenin yanında ekstradan da  onaylanan tutarın ne kadar olduğunu en hızlı ve kolay şekilde görebilme imkanına  sahip olabileceklerdir. Bunun sağladığı avantajı vatandaşlar harika şekilde değerlendirebilir. Bundan en iyi şekilde faydalanma olanağına sahip olabilirler.  

Emekli olan  vatandaşlar ile birlikte sigortalı olarak aktif şekilde  çalışan vatandaşlar T.C. vatandaşları daha önceki zamanlarda bankalardan kredi kartı ve banka kartı almış olması durumunda bankanın  Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden en kolaylıkla ve  rahatlıkla işlemlerini yapabilme imkanına erişebileceklerdir.

Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden nakit kredi kullanma düşüncesi içerisinde  olan T.C. vatandaşları, 10.000 TL ile 100.000 TL arasında değişen  ihtiyaç kredisi başvurusunu kolay şekilde yapabilmeleri için internet bankacılığı şifresi oluşturmaları şartı vardır. Aktif şekilde bankanın müşterisi olan T.C.  vatandaşları, müşteri hizmetleri numarasını hızlıca arayarak ya da  en yakın Vakıfbank şubesine uğrayarak şifre oluşturabilmeleri mümkündür. Bu şifreyi banka tarafından belirlenmiş politikalara göre tercih edilmesi zorunluluğu bulunuyor.

Banka hesabı olmayan T.C. vatandaşları  ise 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsa  ayrıca emekli olması durumunda emekli maaşını bu bankaya taşıyarak, hızlı bir şekilde nakit kredi başvurusunda bulunma şansları her zaman bulunmaktadır. Vakıfbank üzerinden emekli kredisi almış olduğunuz durumlarda banka, diğer bankadaki olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarımızı da kapatarak sizlere hazır bir şekilde kredi onayını sorunsuz şekilde belirlenen şartlar doğrultusunda veriyor. Bankanın müşterilere sağlamış olduğu bu harika avantaj sayesinde daha fazla insan bu kampanya yararlanabilme fırsatı yakalamış oluyor. Bu kampanya sayesinde vatandaşlar parasal anlamda rahatlama imkanına erişmiş oluyorlar.

va52-21

Sigortalı olarak çalışanlar T.C. vatandaşları  ise sigortalılık durumlarının, on iki ay olması ek olarak da son işyerinde 6 aydır sigorta primleri yatıyor olması kesin olarak  gerekmektedir. Yeni işe başlayan vatandaşlar  eğer kredi başvurusu yapmayı düşünüyorlarsa  kredi notu yüksek olması halinde  kefil vererek alternatif olarak da  ipotek vererek, Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisini en rahat ve basit olacak şekilde kullanabilirler.

50.000 TL'ye kadar kullanmayı düşündüğünüz kredilerde banka 36 ay vadeli olarak işlem yaparken, 50.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi almayı düşünen vatandaşlar, Vakıfbank üzerinden en fazla 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilme şansına sahip olacaklardır. Yakalamış olduğunuz aktif fırsat neticesinde  almış olduğunuz ihtiyaç kredilerinde aylık olarak düzenli şekilde  ödeme yapmadan da kredi kullanma fırsatınız her zaman  mevcuttur. Kredi başvurusu yapmayı düşünen T.C. vatandaşları, ekstra olarak kredi kullanmak istiyorlarsa da  banka bu kişiler için ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapma imkanları vermektedir. Vatandaşlar bu imkanı en rahat şekilde kullanma fırsatına sahiptir. Fırsatı değerlendirmeyi düşünenler yönergeleri uygulayarak en iyi şekilde faydalanabilirler.