İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Vakıfbank kampanya için duyuru yaptı. 100.000 TL'ye kadar verilecek yeni kredi limitlerinde başvuru yapmak isteyenlere hemen sonuç verilmektedir. 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alacak kişiler, banka kredi şartlarına uygun olması durumunda 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli seçeneklerden birisini seçerek kredi alabileceklerdir. Vakıfbank kredi kampanyasına katılmak isteyenler, uygun faiz oranları ile bu kredileri sadece tüketici kredisi olarak alabileceklerdir. Kredi onayı alacak kişilerin 18 yaş üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartlara uygun olan kişiler, hemen onay alacaklar ve kredilerini hemen hesaplarına atacaklardır. 

Vakıfbank kredi başvurusu...

Vakıfbank kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredinizi hemen hesabınıza atabileceksiniz. Bunun için bankanın mobil uygulamasını kullanmanız gerekiyor. Vakıfbank mobil uygulamasını kullanarak kredi alacak kişiler, uygun faizlerle kredilerini hesaplarına atabileceklerdir. Vakıfbank hesabı olan ve 1100 üzerinde kredi notu olan kişilere, hemen onay alınacaktır. Kredi başvurusu yapmak isteyenlere hemen ödemeli kredi imkanı gelmektedir. Kredi sonucu uygun olan kişilere, hemen sonuç verilir ve anında kredi kullandırılır. Vakıfbank kredi başvurusu sonrasında ihtiyaç kredisi alacak kişiler, en yakın banka şubelerine giderek kredilerini hesaplarına atabileceklerdir. 

Vakıfbank kredi başvurusu yapacak olan kişi emekli ise???

Emekli maaşını bu bankadan alması yeterli olacak ve kredi notu düşük olsa bile bankadan kredi alabileceklerdir. Vakıfbank kredi kampanyasına katılarak kredi alacak kişilere, uygun faizlerle ihtiyaç kredisi verilmektedir. 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli olarak verilecek kredilerde şartlara uygun olan kişiler, 3 ay ertelemeli emekli kredisini ancak maaş bu bankada ise alır. 100.000 TL kredi aldığınızda banka kredi başvurusu yapan kişilerin diğer bankalardaki kredi ve kart borçlarını da kapatmak istemektedir. 

v1-10

Banka şubelerinden de kredi başvurusu yapılıyor. Bankaya giderek sizlerde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir, onaylanan tutar kadar krediyi aynı gün içinde hesabınıza yatırabilirsiniz. Banka şubelerinden yapılan başvurularda banka hemen sonuç verir ve bu bankadaki hesabınız üzerinden sizlere ödeme yapar. Kredi notu ve kredi sicili sorgulaması onay alan kişilerin gelir durumuna bakılarak kredi imkanı verilmektedir. 100.000 TL kredi almak için bu bankalardan işlem yapabilir ve diğer bankalardaki borçlarınızı da kapatabilirsiniz.