Vakıfbank başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında Kredi kullanacak olan vatandaşlar için hızlı bir şekilde nakit onayı vermektedir. Kamu Bankası olan Vakıfbank yapmış olduğu son kampanya da ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu hemen ekranlarda gösteriyor. Son yapılan kampanyada 125 bin TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin bireysel müşteri olması ve bankanın şartlarına uygun olması ile birlikte gelir belgesiz olarak hemen onay olacağı hakkında bilgiler geldi. 

Vakıfbank 125 bin TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin özellikle emekli olması durumunda emekli maaşları Vakıfbank üzerinde ise düşük faiz oranları ile bankadan hem ihtiyaç kredisinden hem de borç transferi kredisinden yararlanacaktır.

Vakıfbank nakit kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar en yakın banka şubesine giderek işlemlerini yapabiliyor...

va52-26

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası 125.000 TL olarak işlem yapmak isteyenler en yakın Vakıfbank şubesine sadece kimlikleri ile birlikte Kredi başvurusunda bulunabilir. 

Başvuruda bulunan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda toplamda 12 son iş yerinde 6 aydır sigorta primleri yatıyorsa hemen kredi onayı alabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda Vakıfbank üzerinden hemen şubeler aracılığı ile başvuru yapabildiğiniz gibi ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da istediğiniz zaman başvuru formunu doldurabilir ve ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Vakıfbank nakit kredi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar 125 bin TL kredi onayı almaları durumunda diğer bankadaki olan güncel ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarında kapatabilir. Güncel faiz oranlarından yararlanarak Kredi kullanacak olan vatandaşların Vakıfbank şubelerinden ve VakıfBank'ın resmi internet sitesi üzerinden kampanya detayları hakkında bilgilerini alabilir ve güncel faiz oranlarını buradan da öğrenebilir. Nereden başvuru yaparsanız yapın Vakıfbank sizlere 5 dakika içerisinde Kredi sonucunu sunmaktadır.